A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Átadták a Flowserve Hungary Services mérnöki központjának irodáját Budapesten

Magyarország az új világgazdasági korszak nyertesei közé tartozik - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az amerikai tulajdonú Flowserve Hungary Sevices Kft. budapesti mérnöki központjának irodaavató ünnepségét megelőző sajtótájékoztatón, Budapesten.

Kiemelte, hogy a korábban egyszerű termelési, kereskedelmi tevékenységgel jelen lévő vállalatok egyre inkább Magyarországra hozzák a magas hozzáadott értéket képviselő, bonyolultabb szolgáltatáshoz, kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó munkahelyeket is.

Szijjártó Péter elmondta, hogy a Magyarországon Debrecenben és Veszprémben jelenlévő Flowserve vállalat budapesti beruházásának értéke 3,26 milliárd forint, amelyhez a magyar kormány 620 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít, tekintettel a magas kutatás-fejlesztési tartalmat jelentő mérnöki munkahelyekre.

A külgazdasági és külügyminiszter kitért arra, hogy tavaly a Magyarországra hozott 98 nagy beruházásból 29 szolgáltató, technológiai vagy kutatás-fejlesztési központ volt. Soha korábban ennyi, ilyen magas hozzáadott értéket képviselő beruházás egyetlen esztendő leforgása alatt Magyarországra nem érkezett.

Szijjártó Péter ismertette, hogy a Flowserve a világ 55 országában mintegy 18 ezer munkavállalót foglalkoztat, tavalyi éves árbevétele megközelítette a 4 milliárd dollárt. Magyarországon a cég az 1990-es években kereskedelmi tevékenységet, majd 2016-ban globális üzleti szolgáltató központot alakított ki, jelen van Debrecenben és Veszprémben, most pedig a magasabb hozzáadott értéket jelentő kutatás-fejlesztésre alapuló mérnöki központot hoz létre Budapesten.

Scott Rowe, a Flowserve cégcsoport elnöke az irodaavatást megelőző sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy a budapesti beruházással erősítik magyarországi elkötelezettségüket, döntésükhöz hozzájárult a szolgáltatásokhoz való hozzáférés lehetősége, a Budapesti Műszaki Egyetemmel meglévő jó kapcsolatukból adódó minőségi munkaerő megléte.