A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Átadták az Atenor új irodáját

2018 november végén került átadásra a 760 m2-es, rendkívül különleges, mégis letisztult Atenor iroda a Váci Greens D épületében.

Ahogy beléptem az irodába, azonnal elvarázsolt az elegáns showroom-mal egybekötött recepció és fogadótér, az íves falak és az alattuk futó led lámpák. Ettől az egész tér izgalmas hatást keltett. A színes falak és a gumi padlóburkolat fiatalos megjelenést ad a kiemelkedő presztízsű irodának. Az iroda ékkövei a színes falak, a különleges kialakítású álmennyezet és a konyha-break-out, melyről a képek önmagukért beszélnek. A koncepcióról az Atenor Hungary fejlesztési és bérbeadási vezetőjét, Püschl Nikolettet kérdeztem:

"Az Atenor Hungary kezdetben kis létszámú cégként működött, azonban az elmúlt években dinamikus bővülésnek indult. A néhány fős dolgozói létszámból adódóan a korábbi irodánk szerényebb méretű volt, ami csak a napi munkavégzésre alkalmas a funkciót töltötte be. Jelenleg fontos növekedésen és fejlődésen megy keresztül cégünk, amely a folyamatban lévő két mega projektünk volumenén és minőségén is tükröződik, tehát abszolút indokolttá vált, hogy egy nagyobb, reprezentatívabb és magasabb presztízsű irodában fogadjuk partnereinket.

Az új irodánkkal méretben és színvonalban is elértük azt a megjelenést, amit az Atenor globálisan képvisel. Exkluzív tereket szerettünk volna kialakítani, ezért sok íves, illetve üvegfalat, valamint különleges burkolatokat használtunk. A letisztult minimál stílust, markáns, vidám színekkel egészítettük ki. El akartuk kerülni a konzervatív, szürke és unalmas hangulatot. A cél egy jövőbe mutató, barátságos, fiatalos és mégis exkluzív iroda létrehozása volt" – mondta Püschl Nikolett.

„Nagyon nagy energiát fektettünk a terek megfogalmazásába, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve az utolsóig szorosan, napi szinten együttműködtünk belsőépítészünkkel. Konkrét elképzelésünk volt arról, hogy mit szeretnénk, amelyre a belsőépítésznek sikerült tökéletesen ráéreznie. A folyamatos és hatékony kommunikációnak is köszönhető, hogy olyan lett az iroda, amilyet megálmodtunk.”

Egy design koncepció kialakítását általában megelőzi valamilyen inspiráció vagy egy-egy trend hatása. Az Atenornak azonban a kimondottan az volt a célja, hogy teljesen egyedit alkosson, ami a saját stílusukat tükrözi.

"A kivitelezés villámgyorsan lezajlott, mert egy nagyon jól bevált csapattal dolgoztunk együtt. A tervezés, a koncepció kialakítása pár hónapos munkafolyamat volt. Jelenleg már tizenegyen dolgozunk itt az irodában, és a közeljövőben további új kollégák felvételét tervezzük. 

Nagyon szoros volt a kivitelező csapattak is az együttműködés. A házon belüli projekt menedzsment csapatunk folyamatosan jelen volt az építkezésen. Ennek is köszönhető, hogy gyakorlatilag másfél hónap alatt elkészült az irodánk, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Még egy picit szoknunk kell a nagy teret, az új stílust, de tetszik nekünk, és tökéletesen képvisel minket ez a modern megjelenés és színvilág" – tette hozzá a fejlesztési és bérbeadási vezető. 

Kivitelezés A-tól Z-ig

A bérlemény kivitelezésében a Prointerier Kft. is részt vett. A projektet Vaczuli Kornél műszaki igazgató vezette. A kivitelezés részleteiről az építésvezetőt, Szemmelveisz Tamást kérdeztem.

"A bérlemény belsőépítészete eltér a megszokottaktól, gondolok itt az íves gipszkarton falakra, a gumi padlóburkolatra, valamint a monolit és lamellás álmennyezet kettőségére. Utóbbi annak a recepciónak a nagyvonalú terét gazdagítja, amelyet a falakban, a padlóburkolatban, az álmennyezeten és a recepciós pultban megjelenő ívek jellemeznek.  Az alapvetően világos, fehér és szürke színvilágú teret az élénk színű bútorok és modul padlószőnyegből kialakított szigetek törik meg.

Tovább haladva a bérleményben, az irodákban, a tárgyalókban és az open office-ban az élénk színek a padlóburkolaton kívül, már a felületkezelésben is visszaköszönnek, előbbiek esetében íves szigetek formájában. Az Atenor irodájának egyediségét tovább növeli a vizesblokkok hidegburkolata, amely a korábban említett szürke és élénk színek együtteséből tevődik össze. Előbbiek előterét padlótól plafonig tartó tükrökkel tágítja a tervező. Az iroda munkálatai októbertől novemberig tartottak, miközben a speciális design elemek bonyolult kivitelezését tekintve is sikerült tartanunk a határidőt" – mondta az építésvezető.

Tervező: Vikár és Lukács Építész Stúdió Kft.    

Irodabútor: Europa Design   www.europadesign.hu

Bővebb információ:

www.prointerier.hu

https://www.interface.com/EU/hu-HU/magyarorszag

www.norahungary.hu

Bedő Zsuzsanna