A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Találkozunk az ingatlanpiac legnagyobb ünnepén? Varázslat az Iparművészeti Múzeumban

A hatodik alkalommal megrendezett Az Év Irodája verseny Díjátadó Gálájára február 11-én kerül sor az Iparművészeti Múzeumban, ahol a szakmai zsűri kihirdeti a hét kategória győztesét. A nevezők száma minden eddigi rekordot megdöntött, így egy nagyon izgalmas és színvonalas verseny nyerteseit ismerhetjük meg a gálán, ahová csaknem 300 vendégek várnak a szervezők. Jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Az immár hatodik alkalommal kiírásra került Az Év Irodája versenyre rekordszámú nevezés érkezett a hét kategóriában, ezért nagyon izgalmas versenyre van kilátás. A szakmai zsűri február 11-én a VI. iroda.hu Díjátadó Gálán hirdeti ki a győzteseket, amely Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvénye. Tavaly közel 220 szakember jelenlétében ismerhettük meg a nyerteseket, idén pedig a vendégek száma várhatóan eléri a 300 főt. Mivel a rendezvény immár kinőtte a Budapest Music Centert, ezért a szervező iroda.hu új méltó helyszínt keresett a Díjátadó Gála számára. A választás az Iparművészeti Múzeumra esett, amely mind történelmi múltja, mind pedig fantasztikus hangulata és építészeti öröksége miatt csodálatos díszlete lesz az idei gálának, jól jelzi a magyar építészet varázslatos múltját, miközben falai között a jelenét és jövőjét mutatják be.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét vendégül láthatjuk a hazai szakma szereplőit, hiszen az iroda.hu Díjátadó Gála a magyar ingatlanpiac igazi ünnepe. A szakemberek itt találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, latolgathatják, hogy mit hoz az új esztendő. A február 11-i rendezvényünket igazi áttörésnek is nevezhetjük, hiszen közel 300 szakembert várunk az eseményre, ezért is választottuk új helyszínként az Iparművészeti Múzeumot, amelynek adottságai, története és miliője egyedülálló Magyarországon. Az idei versenyre 7 kategóriában 84 pályázat érkezett – nem számítva Az Év Ingatlanpiaci Személyisége jelöltjeit –, amely minden várakozásunkat felülmúlta, és nagyon pozitív visszajelzés számunkra, hogy érdemes dolgozni, fejlődni, újra és újra megrendezni a versenyt. Találkozzunk a Díjátadó Gálán!” – mondta Kalmár Zoltán, a verseny ötletgazdája és védnöke, az iroda.hu csoport alapítója, az ingatlan.com kereskedelmi üzletág-vezetője.

Az alábbi kategóriákban hirdetnek győztest a Díjátadó Gálán:

Az Év Irodája

Az Év Irodaháza Bérlői Díj

Az Év Új Ingatlanfejlesztése

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Legzöldebb Projektje

Az Év Üzemeltető Cége

Az Év Ingatlanpiaci személyisége

Jegyek korlátozott számban még kaphatók február 5-éig. Jegyvásárlás és további információk: http://azevirodaja.hu/jegyvasarlas. A rendezvény főtámogatója a Lohn Ügyvédi Iroda.

Céginformációk

Az iroda.hu csoport a hazai kereskedelmi ingatlanpiac vezető médiacsoportja, amely számos portált működtet (többek között az iroda.hu-t, a realista.hu-t, a retail.hu-t, a raktar.hu-t, az irodablog.hu-t); minden évben 30 ezer példányban megjelenteti a prémiumkategóriás Ingatlan Évkönyvet; valamint immár hagyományos jelleggel megrendezi Az Év Irodája versenyt és a Díjátadó Gálát.  Az iroda.hu csoport az Ingatlan.com Zrt. portfólió tagja.