A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Te dolgoznál Budapest legdizájnosabb irodájában?

London és New York után a világ harmadik legnagyobb Viacom központja található Budapesten, amely februárban elnyerte az Év Design Irodája címet.

A Viacom egy amerikai médiacég, amelynek budapesti főhadiszállásáról üzemeltetik a Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., Paramount, VIVA és MTV csatornákat is. Irodájukat a közelmúltban teljesen felújították, amivel elnyerték az Év Irodája fődíjat a dizájn kategóriában. Ennek apropóján megnéztük, milyen körülmények között dolgoznak a magyar szórakoztatóipari szakmunkások, akik a Family Guy, a South Park, az Enterprise űrhajó, vagy éppen az Agymenők hazai és nemzetközi dolgaival foglalkoznak.

A Viacom XI. kerületi, Dorottya-udvarban lévő főhadiszállása egy hatalmas, loft-jellegű iroda. Lényeges elem a fény, amely nagy üvegfalakon keresztül árasztja el a belső tereket. A felhasznált anyagok ipari jelleget csempésznek az egykori gyárépületbe, a színek játékával és a berendezéssel ugyanakkor otthonossá és modernné is téve az irodát. A recepciós pult különlegessége Losonczi Áron találmánya, az üvegbeton, amely impozáns és masszív hangulatot kölcsönöz a fogadótérnek.

Itt található a cég mintegy kétszáz fős, egész Európára kiterjedő pénzügyi szolgáltató központja is. Ez utóbbi számos képzett, nyelveket beszélő fiatalt vonzott a céghez. A munkahelyek kialakításánál figyeltek az ő igényeikre is: legyen ez egy modern, laza iroda, amelyben az összes technikai feltétel adott a munkájukhoz. Bár az irodában nincs rolleres közlekedés vagy kütyüautomata, mint némely startupnál, a Viacomnál számos kreatív megoldással talákozhattunk. És itt nemcsak a kötelező csocsó vagy ping-pong asztalra kell gondolni.

Természetesen ez is egy munkahely, amely annyiban tér el más munkahelyektől, hogy itt a szórakoztatóipar körül forog az élet - és számos különleges tervezési megoldás utal a televíziózásra is. Hatalmas festmények borítják a falakat, megelevenednek például a Comedy Centralon látható sorozatok, többek között a South Park jelenetei is. Ezek mind egyedi készítésű elemek, hazai alkotók munkái, csakúgy mint a régi adásszalagokból készült világtérkép. A tárgyalók elnevezése is a szórakoztatóipart idézik, van Beavis and Butthead szoba, míg egy másik tárgyaló az Enterprise űrhajó nevét viseli. A Selfie szobában telefonbeszélgetéseket lehet folytatni, de ezt a célt szolgálják a különleges telefonfülkék is.

„Az Év Design Irodája kategóriában nagyon szoros volt a verseny, hihetetlenül magas színvonalat tapasztalhattunk" – mondta a Hir24-nek Dr. Németh Edit, az Év Irodája verseny zsűritagja, egyetemi adjunktus, a BME Pszichológia és Ergonómia Tanszékének vezető-helyettese. A zsűri a Viacomnál elsősorban azt értékelte, hogy a dizájn elemek nem csak magas minőséget képviselnek, de tökéletesen illeszkednek a vállalat arculatához, és valóban a cég identitását hangsúlyozzák, erősítik.

Bár nem dizájn elem, nekünk a Csini Csütörtök nevű lazaság is elnyerte tetszésünket. Mivel a médiacégnél pólóban, farmerban járnak dolgozni, ezt néha úgy dobják fel, hogy a hónap első csütörtökjén szépen kiöltöznek a kollégák. A fiúk öltönyben, nyakkendőben, a lányok kiskosztümben, magassarkúban jelennek meg. Ahogy mondták, örülnek, hogy nem kell öltönyben munkába járniuk, de néha jólesik kitörniük a kapucnis pulcsik szorításából. Úgy tűnik, a szórakoztatóipari szakmunkások öltönnyel lázadnak a szürke hétköznapok ellen!