A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Teljesen megtelt az Office Garden I irodaház

Ismét közel 100%-os kihasználtsággal üzemel az Office Garden I. A Robertson Hungary által kizárólagosan képviselt ’A’ kategóriás irodaház iránt nagy az érdeklődés. 2018-ban közel 4 600 m2-en történt tranzakció az irodaházban, aminek köszönhetően mindössze egy kisebb földszinti iroda maradt üresen az Office Garden I-ben.

Az Office Garden I irodaház, a 85 000 négyzetméteresre tervezett Office Garden Irodapark első fázisaként épült 2008-ban. Az irodapark és az Office Garden I népszerűsége töretlen. Az irodaparkban jelenleg szinte lehetetlen szabad irodát találni. Az elmúlt évben közel 4 600 m2-en történt tranzakció az Office Garden I-ben, több bérlő meghosszabbította szerződését, valamint számos új bérlő költözött be az irodaházba. Az irodapark legnagyobb nemzetközi bérlője az Office Garden I-ben is jelentős területeket vett bérbe, így az épület kihasználtsága újra megközelítette a 100%-ot.

Az Office Garden I tulajdonosa, az LFPI csoport, akit a magyar piacon a bécsi székhelyű FLE GmbH képvisel, kiemelt figyelmet fordít a bérlők elégedettségére és az épület attraktív megjelenésének megőrzésére. A tavalyi év folyamán az épület egyik recepciója teljes átalakításon esett át és új arculatot kapott. A munkálatok idén is folytatódnak a 2-es számú recepció megújításával.

A Robertson Hungary az épület átadása óta dolgozik az irodaház bérbeadásán és számos nemzetközi és magyar vállalatnak segített, hogy otthonra találjon az épületben. Nemcsak az irodapark, de a kerület is keresett a bérlők körében. 2018-ban a teljes nettó kereslet 15%-a Dél-Budán realizálódott, de a szerződéshosszabbítások aránya is jelentős. A dél-budai alpiac nemcsak a tudásközpontok közelségét kereső cégek számára vonzó, hanem olyan vállalkozások számára is, akik jól megközelíthető, de egyben emberléptékű környezetet keresnek.

„A barnamezős beruházásként indult Office Garden irodapark mára kedvelt és keresett irodalokáció lett. Az elmúlt tíz évben sokat fejlődött az irodapark megközelíthetősége, és a környéken elérhető szolgáltatások mennyisége és minősége. A 4-es metró átadása fontos mérföldkő volt a kerület életében. Az 1-es villamos vonala még idén elérheti a Kelenföldi Pályaudvart, ami még szervesebben fogja bekapcsolni az agglomerációt a kerület vérkeringésébe”. - mondta el Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.