A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

TGM: arccal a minőségfejlesztés felé

A TGM Management Zrt. (TGM) az elmúlt csaknem 20 évben a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb property menedzsment társaságává nőtte ki magát. A cégcsoport többségében saját tulajdonú irodaház-portfóliójába (több mint 140 ezer m2 összterület) Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában „A” kategóriás irodaházak tartoznak.

„Miközben nagy hangsúlyt fektetünk a további akvizícióra a régióban, a minőségfejlesztésre koncentrálva stabilizáljuk a regionális és hazai ingatlan-portfóliónkat. A minőségfejlesztés keretein belül az ingatlanüzemeltetési – PM-FM-tevékenységünket megalapozó – rendszerünk racionalizálására és sztenderdizálására törekszünk, amelynek során professzionális, transzparens, magas minőségű, sokrétű üzemeltetést tudunk biztosítani az egész régióban” – mondja Molnár Attila, a TGM Commercial Property Management Divíziójának vezetője.

„A property management szolgáltatásunk fejlesztése során a Millennium Towers után a WestEnd Offices-ben vezetjük be a „Concierge Service-t”, vagyis a luxus szállodákból ismert szolgáltatási csomagokat már az irodaházaink bérlői is igénybe vehetik (autómosás, ruhatisztítás, éttermi foglalások, virág- és taxi rendelés stb.) Attraktívabb tulajdonosi csomagjainkban a szolgáltatások színvonala is folyamatosan emelkedik, a property menedzsment tevékenység mellett a facility menedzsmentre, a projektmenedzsmentre és a pénzügyi szolgáltatásokra is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk” – folytatja Molnár Attila.

A TGM property menedzsment tevékenysége során az elmúlt időszakban a fenntartható üzemeltetés iránti elkötelezettség előtérbe került, ennek eredményeként a vállalatcsoport megcélozta a meglévő ISO9001 minősítése mellé egy az üzemeltető cégekre vonatkozó nemzetközi zöld minősítés elnyerését is. „Nyitunk az új piacok felé, így a jelentős meglévő régiós jelenlét mellett nagy hangsúlyt fektetünk Csehországra, Szerbiára, Ukrajnára és Romániára is” – teszi hozzá Molnár Attila.

A cikk az Ingatlan Évkönyv 2013/14 című kiadvány 62. oldalán található. Amennyiben szívesen olvasná évkönyvünk további cikkeit, tekintse meg az online változatot vagy rendelje meg, és mi ingyen elpostázzuk Önnek.