A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Tudod miben segíthet egy mood manager a koronavírus idején?

Ha kíváncsi vagy, Az Év Irodája podcast első epizódja Neked szól!

Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a podcastok, és számos izgalmas témában elmerülhettünk már a műfajnak köszönhetően. A nemrég indított Az Év Irodája sorozat - amit az immár 10 éves verseny szervezői hívtak életre - hétről hétre izgalmas interjúk keretében keresi a választ az ingatlanpiacot mozgató kérdésekre.

Te gondoltál már arra, hogy a vállalkozásodnál szükség lenne egy mood managerre?

Ő lenne az a munkatársad, aki a HR csapattal szoros együttműködésben a céges programok szervezésén kívül aktívan, lelkileg is támogatja a munkatársakat. Biztonságos közeget teremt a véleménynyilvánításra, és tolmácsolja a felmerülő igényeket a vezetőség felé, a gördülékeny és hatékony szervezeti működés érdekében.

Tilesch Anna neve már sokak számára ismerős. Az ingatlan.com mood managere a titulus hazai meghonosításának egyik úttörője.

Az Év Irodája podcast első epizódjában többek közt arról mesél, hogy karriere kezdetén, egy rugalmas vezetői döntés következtében milyen fordulattal vezetett az út az irodavezetői pozícióból egy új, még ismeretlen terület felé. Ebből persze nem csak Anna személyes történetét ismerhetjük meg, hiszen a saját vállalatunkra vetítve is értékes információkat gyűjthetünk.

A beszélgetésből kiderül, hogy miért érdemes dedikáltan mood managert alkalmazni, és persze a koronavírus okozta munkaerő piaci helyzet is szóba kerül. Az elmúlt egy hónapban ugyanis olyan globális változások tanúi lehettünk, amire korábban még nem volt példa. Éppen ezért fontos, hogy összegyűjtsük azokat a gyakorlatokat, amelyek a vállalatok túlélését segítik.

Ennek okán talán nem is kérdés, hogy miért fontos a munkavállalók mentális egészségét ápolni. Az interjúban azonban konkrét ötleteket is hallhatunk az ingatlan.com esetében alkalmazott, működő módszerekből. A teljes beszélgetés során pedig további érdekes témák is terítékre kerülnek.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, hallgasd meg a teljes epizódot Az Év Irodája verseny weboldalán vagy Spotify-on!

Bár az adás nem interaktív, a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, amit megoszthatsz az Iroda.hu - Az Év Irodája Facebook oldalon.

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz... Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.