A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Uber-elhetetlen fejlesztőközpont!

Az Uber extrém és dolgozóbarát irodái mindig csodálkozásra késztetnek bennünket, ám a mostani hatalmas fejlesztőközpontjuk minden képzeletet felülmúl.

Az Uber 2009-es indulása óta már több mint 450 városban van jelen a közösségi utazáson alapuló szolgáltatásával. Ám a háttérben ennél sokkal több zajlik: fejlesztik az önvezető autókat és folyamatosan tesztelik a legújabb technológiákat, hogy első számú szolgáltatók legyenek a közlekedésben. Éppen ezért 2015-ben megalapították az Advanced Technologies Group (ATG) központot Pittsburgh-ben, ahol a kutatások és a megoldások feltérképezése mellett a járművek biztonságát, a szállítással kapcsolatos kérdéseket és az önvezető autókat tesztelik. A múlt hagyományait és a jövő technológiáit ötvözve született meg az új ATG központ, mely elsősorban a fejlesztők és építők fellegvára. Úgy is hívják a helyet, hogy katedrális, mely az ipar értékeit, a kemény munkát, az odaadást és a kreativitást testesíti meg.

A 7500 négyzetméteres felújított raktárban tényleg olyan, mintha egy szentélybe csöppentünk volna. A bemutatóterem az önvezető autók oltára és egyben az épület központja, mely hófehérben pompázik – a maga egyszerű szépségével a dizájn nem vonja el a figyelmet a járművekről. Mivel a jövő városát akarják támogatni és szolgáltatásaikkal elősegíteni, így nem volt kérdés, hogy az inspirációkat miből merítik. Mivel fontosak nekik a hagyományok, így a az épület raktár mivoltát sem szerették volna teljesen elhanyagolni, ebből született meg ez a különleges stílusötvözet, mely a fehér modernségén és az ipari anyagok kontrasztján alapul. Leginkább kopott acélkeretek, üveg felületek és természetes faanyagok jellemzik a központ arculatát, egyik legkülönlegesebb darabja az a faasztallap, melyet egy fából metszettek ki hosszában. Elmondásuk szerint a dolgozók hatékonyabb munkavégzését szeretnék elősegíteni, így minden helyiségben találhatóak szerszámok és eszközök, melyekkel azonnal le tudnak modellezni bármilyen hirtelen jött ötletet.