A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Univerzális munkahelyek nyomában

A Kinnarps 2015-ös Trend Report-ja arra a kérdésre keresi a választ, hogyan alkalmazkodhat a munkakörnyezet napjaink nagyon változatos tulajdonságokkal és elvárásokkal rendelkező munkaerejéhez. Az idei Stockholm Furniture Fair-en a nemzetközileg elismert, olasz Nichetto Studios öntötte a Kinnarps vízióját egy nem mindennapi stand formájába.

A Kinnarps, a világ legnagyobb skandináv lakberendezési tárgyakat bemutató kiállításán, a február 3-án kezdődő Stockholm Furniture Fair-en mutatta be idei év trendjeit ismertető „Munkahely és élettér design a sokszínűség évtizedében” mottójú Trend Report-ját.  A tanulmány elkészítésében ezúttal is több terület, az építészet, a design és a technológiai ipar neves szakértői segédkeztek.

A tanulmányon végigfutó kiemelt téma a sokszínűség, mely a jövő irodáinak legfontosabb jellemzője. A kulcskérdés, hogyan lehet egyszerre kielégíteni a munkahelyeken együtt dolgozó különböző generációkból származó, eltérő nemű és személyiségű emberek munkakörnyezettel szemben tanúsított igényeit. Manapság az „építech” (techiture – a technológia és az építészet szavakból képzett fantáziafogalom) és az „irodológia” (Office Biology) fogalmait kell megismernie annak, aki otthon szeretne lenni a jövő munkatereinek világában.

A Kinnarps Stockholm Furniture Fair-re készült standját a nemzetközileg is elismert, velencei székhelyű Nichetto Studio álmodta meg. A többrétű stand kialakítása szakított a hagyományos tervezési struktúrával, így egy olyan, erősen érzelmekre ható kiállítói tér jött létre, mely hűen tükrözi a Kinnarps Trend Report-jában leírtakat.

„Egyre több és több időt töltünk a munkahelyünkön, így nagyon fontos, hogy egy szerethető, otthonos hellyé tudjuk alakítani munkakörnyezetünket.  Ez a szándék vezérelt a stand kialakításánál is. Talán nem nagyratörő vágy azt remélni, hogy sokakból sikerül majd kellemes érzéseket kiváltani vele. A munkahely nem csak egy hely, ahova dolgozni járunk, sokkal több annál: egy hely, ahol érzelmeket élünk át. Nem szokatlan dolog, hogy valaki az életre szóló szerelmet a munkahelyén találja meg” – mondta el Luca Nichetto, a Nichetto Studios alapítója.

Napjaink irodai munkakörnyezetének rendszerei egy olyan korban alakultak ki, amikor még jobbára középkorú férfiak dolgoztak kötött keretek között. Napjaink irodaképe teljesen más, így itt az idő, hogy a munkahelyek kialakítása igazodjon az ott dolgozók sokszínűségéhez.