A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



V17: Az Óbuda-Újlak Zrt. kapta a megbízást

Az Óbuda-Újlak Zrt. megbízást nyert a WING csoporttól a V17 Irodaház műszaki ellenőrzésére és BREEAM minősítésére.

A szeptemberben indult kivitelezés várhatóan 2016 nyaráig tart. A V17 a Váci úti irodafolyosó kapujában, a Lehel téri metrómegállónál épül fel, és kiadható területeinek 70%-ára már aláírt előbérleti szerződéssel rendelkezik az ingatlanfejlesztő WING. A V17 Irodaház megvalósítása fővállalkozói konstrukció keretében zajlik a WING csoport projekttársaságának megrendelésére, akikkel az Óbuda-Group Zrt. (az Óbuda Group tagja) több mint 10 éves sikeres együttműködést tud maga mögött. Az irodaház kivitelezését a Market Zrt. végzi, az építési munkák már folynak.

Az épület közel 12.700 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amelynek mintegy 70%-ára aláírt bérleti szerződése van a fejlesztőnek. Az irodaház három parkolószintből, földszintből és hét emeletből fog állni, melynek hatodik emeletéig bérirodák, a hetediken irodák és gépészeti terek kerülnek kialakításra. Az irodaházban helyet kap egy 400 adagos főzőkonyha, egy étterem, üzlethelyiségek, valamint egy 209 férőhelyes mélygarázs, illetve 90 kerékpár tároló hely a hozzá tartozó zuhanyzókkal és öltözőkkel.
Az Óbuda Group BREEAM minősítőként is közreműködik a projekten, az épület a „VERY GOOD” szintű zöld minősítést tűzte ki célul.

Az Óbuda Group piacvezető Magyarországon a BREEAM minősítések terén, új építésű és rekonstrukciós projektekben is segítik ügyfeleiket és a tervezők munkáját. Referenciáik között megtalálhatók kereskedelmi, és ipari létesítmények, valamint irodák is, itthon és a régióban egyaránt. Ez a tevékenységük kiválóan kiegészíti a beruházás-lebonyolítói, tervellenőri és műszaki ellenőri kompetenciájukat, aminek köszönhetően teljes körű szolgáltatást tudnak nyújtani a megrendelő számára.