A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Vadonatúj városközpont épül a WestEnd mellett

A WestEnd City Center mellett vadonatúj városközpontot épít a Gránit Pólus, amely a 21. század igényeire szabva a jövő városa lesz. A tervek szerint akár már 2018 utolsó negyedévében sor kerülhet az alapkőletételre. Az iroda- és lakóépületeket, szállodát ötvöző smart city 94 ezer négyzetméteren, 320-450 ezer négyzetméteres beépítéssel számol. A cég kéthektáros parkot is kialakítana.

Budapesten a WestEnd City Center mögött kezd újabb beruházásba a Gránit Pólus, amely a következő évekre tervezett legnagyobb volumenű magán ingatlanfejlesztés lesz a régióban. A fitalabb generációk igényeit is figyelembe vevő „smart city” koncepció alapján tervezett városnegyed alapkőletétele a tervek szerint már 2018-ban megtörténhet, és kezdetét veheti Budapest egyik legfrekventáltabb részén a beruházás.

Az egymilliárd eurós összköltségűre becsült új projekt egy modern, sokrétű, inspiráló városi környezetet teremt, amely az épített és zöld környezet, az urbanisztikai megoldások és a szolgáltatási mix révén új életminőséget biztosít a felhasználók számára. Az új projektben egy iroda- és lakóépületeket, szállodát ötvöző smart city-t húznak fel 94 ezer négyzetméteren, 320-450 ezer négyzetméteres beépítéssel. A cég kéthektáros parkot is kialakítana.

„A lokáció és a kiváló megközelíthetőség ma nagyon felértékelődött az ingatlanfejlesztési piacon. Úgy érzem, hogy ebben verhetetlenek vagyunk. Ugyanakkor már az előfejlesztési szakaszban is a fenntartható, környezettudatos szemléletet követjük. Nagy öröm számunkra, hogy cégünk a WestEnd fejlesztését követően két évtizeddel, ismét új kategóriát teremt a hazai és regionális ingatlanfejlesztési piacon” – nyilatkozta Ágházi Gyula a Gránit Pólus vezérigazgatója.

A fejlesztő az egyes épületeket más-más építészeti irodával terveztetné, hogy egy sokszínű városnegyedet alakítson ki, valamint fontos szempont a fenntartható, környezettudatos szemléletet követése is. A Gránit Pólus korábbi projektjei között volt többek között a Müpa, a Budapest Sportaréna és a Korda Stúdió is.

A cégcsoportnál több változás is történt az elmúlt időszakban. Az október végén lezárult tárgyalások eredményeképpen Peter Munk kanadai üzletembert kivásárolták a tulajdonostársak, így száz százalékban magyar kézben, Demján Sándor és munkatársai, valamint Csányi Sándor kezében van a Gránit Pólus.