A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Vans – A legmenőbb iroda

A márka le sem tagadhatná kaliforniai irodáját: mindenhol deszkák, slip-onok és színes grafikák. Teljesen Y generáció kompatibilis!

A legfontosabbal kezdenénk: a galéria megtekintése erősen ajánlott!

A márka régi design-partnereként a Rapt Studio hozta létre az irodát, mely a Vans négy alappillérét jeleníti meg: a művészetet, a zenét, a sportot, és az utcai divatot. A több mint 50 éven piacon lévő márka azt a hatást szerette volna elérni az irodában, amit az életben is, a munka és a játék tökéletes összhangját. Az új központ LEED Platinum minősítésű, szóval nemcsak vagány, hanem ráadásként még fenntartható működésű is. A 17 ezer négyzetméteres irodában a munkaterületeken kívül 5 teljesen felszerelt bemutatóterem, üzlethelyiség és könyvár is megtalálható. A kint és a bent összhangja az irodalom tervezésekor fontos szerepet játszott, csak úgy, mint a márka termékeinél is. Az épület egy nagy belső udvart fog közre, ahol jó időben a kollégák pihenhetnek vagy akár kinti meetingeket is tarthatnak.

A munkahely kialakítása számos aktív munkastílust támogat, elősegítve az együttműködést és az innovatív gondolkodást. A betonpadlók pedig lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy az asztaloktól a tárgyalótermekbe guruljanak – mert természetesen mindenki ott deszkázik, ahol csak szeretne. A rugalmas és dinamikus munkakörnyezet mindenki számára elérhető, az iroda nagy együttműködési terekkel és különböző tárgyalóteremmel dúsított, melyeket a Vans sportolók és az alapító család után neveztek el. Az open office-okkal egy térben találhatók az anyagminták és a termékek prototípusai is, a dönthető monitorok pedig a tervezési folyamatokat támogatják.

Tervezéskor kikérték a dolgozók véleményét is az új épületről és felmérték szükségleteiket. Az edzőterem, a kávé és a wifi szerepeltek a kollégák top 3-mas listáján, így a tervezőstúdió ezt mind megvalósította. A művészetnek is nagy szerepe van az irodában, falfestmények, klasszikus gördeszkalapok és mindenféle utcai alkotás díszíti a falakat.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!