A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Varázslatos kagylóban dolgoznak a ruhatervezők

Isztambulban a VIGOSS Textile gyárában egy bemutatótermet hoztak létre a ruhatervező műhely átalakításával. A kagyló varázslatosan kapcsolja össze a kintet és a bentet, a munkakörnyezetet és a világot jelentő deszkákat.

Két nagy textilgyár kooperációja miatt egy új tervezőirodát és egy hozzá kapcsolódó bemutatótermet alakítottak ki a VIGOSS Textile isztambuli székhelyén. A Zemberek Design Office-nak a követelményeknek megfelelően egy teljesen szabad multifunkcionális teret kellett létrehoznia, ahol a már meglévő és az új funkciók közötti egészséges egyensúly úgy teremtődik meg, hogy azok egymástól mégis elkülönülnek. Na erre a koncepcióra kellett gombot varrni. Attraktív és színes interiört formáltak a munkatér számára, miközben megőrizték a tervezők privátszféráját is, vagyis a kecske is jól lakott, és a káposzta is megmaradt.


 

A 3000 négyzetméteres terem eredetileg is a VIGOSS Textile ruhatervező műhelyeként és irodájaként működött, és most ide kellett telepíteni egy bemutatótermet is. Az építészcsapat hosszas gondolkodás után végül egy kagylóforma mellett döntött, amelynek falait görbe vonalú elemek, ha tetszik, kerítés alkotja, így a kint és a bent viszonylagossá válik, vagyis az egységes teret egy éles cezúrával nem szabdalták fel, miközben a két alapfunkció is világosan elválik egymástól. A 3000 négyzetméteres alapterületből 500 m2-nyi munkateret választottak le a kagylóformát alkotó görbe vonalú elemekből, amelyek a keretet alkotó acélstruktúrának köszönhetően nem kapcsolódnak sem a mennyezethez, sem a padlóhoz. Ez a héjszerkezet egyszerre ruhafogasként és teherhordóként is funkcionál.


 

Ez az igen is, meg nem is koncepció légies, transzparens munkahelyet teremtett, miközben szofisztikált megoldásokkal tereli az egyes funkciókat a számukra kijelölt területekre. A körkörös és a téglalap alakú terek egymásba illesztése izgalmas interakciót hoz létre, a két funkció párbeszéde dizájnos és trendi atmoszférát jelenít meg, ahol a belépő vendég azonnal érzékelheti a vitalitást, a mobilitást és az energiát. Más megközelítésből nézve kintről haladunk befelé, hiszen a külső térben berendezett bemutatóteremben kiállított ruhák az intimebb belső térben munkálkodó tervezők produktuma, így a visszacsatolás villámgyorsan érkezhet.