A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Varázslatos tárgyak és kütyük a legmenőbb magyar irodákban

Az Év Irodája versenyen az évek alatt fantasztikus irodák indultak, most a 6. kiírás apropóján összegyűjtöttünk néhány különleges tárgyat, bútort, helyiséget és belsőépítészeti megoldást, amelyek szinte már ikonikus elemekké váltak. A 6. alkalommal kiírt versenyre pedig még november 30-ig lehet jelentkezni.

Csillagkapu

A 2013-ban győztes Avis Budget irodájában a Green House-ban számos közösségi zóna található, ahol a break out terek igazi „number one”-ja a Csillagkapunak keresztelt pihenő.

Repülőgép és bicikli

A Distinction & LOFFICE Salétrom utcai irodájában a startupokra jellemző lazaság egyik szimbóluma a plafonról lelógó repülőgép modell és a falra akasztott kerékpár. A munkahely elnyerte Az Év Design irodája díjat.

Kapcsolóterem

A Prezi a Nagymező utcai Merkúr Palota jelentős részét vette birtokba, ahol a régi telefonközpont egyik reprezentatív helyisége az ún. kapcsolóterem, ami ma nagyteres irodaként üzemel. A terem önmagában elképesztő látvány.

Darth Vader és a jedi lovag

A 2014-ben Az Év Irodája címet elnyerő Dentsu Aegis Hungary munkahelyén a Residence Irodaházban se szeri, se száma a különleges megoldásoknak, most mi a függőfolyosón életre-halálra harcoló Darth Vadert és a jedi lovagot emeljük ki, amely igazi mellbevágó élmény. Ráadásul jön az újabb Csillagok Háborúja rész.

Csúszda

A csúszda mindenhol ikonikus berendezési tárgy, nincs ez másként a Dealogic irodájában is, amely igazán pazar látványt nyújt az Eiffel Tér Irodaházban.

Bisztró

A Green House-ban irodát működtető MSCI legkülönlegesebb közösségi tere a Bisztró, amely egyszerre étkező, konyha, játékszoba, közösségi tér, country klub és amit akarunk. Igazi multifunkcionális varázshely.

Bár

A Diageo fantasztikus irodájának gyöngyszeme az étkező-bár, amely az esti fényekben úgy fest, mintha egy menő éjszakai bárba csöppentünk volna a forró trópusokon.

Túrórudi automata és tetőterasz

A Párisi Nagyáruházban rendezkedett be az Ustream, az iroda egyik leglátványosabb helyszíne a tetőterasz, ahol szembenézhetünk egész Budapesttel. Ráadásul itt már van túrórudi automata is.

Élő fa

A Whitepages irodájának különlegessége a Madách Trade Centerben az élő fa, amely az ég felé nyúlik. Odafönt a körteraszról pedig szintén jó kis budapesti perspektíva tárul a szemünk elé.

Vasember

A Zen Studios-ban a Residence Irodaházban számos különleges kütyüt helyeztek el, most emeljük ki a teljesség igénye nélkül a Vasembert, igen jól mutat a folyosón.

Biciklitároló

Az NNG nyerte Az Év Irodája versenyt 2012-ben. Ők egy egészen pofás biciklitárolót is összehoztak, ahol, ha épp baj van a cangával, akkor egy egész szerelőkulcs készlet áll a rendelkezésre.

Angol telefonfülke

Sokféle telefonfülke van már az irodákban, most íme az Arkon angol változata, mellette jól mutat a 404 hibajelzés.

Népviselet

A Bank of Georgia exkluzív ügyfeleit fogadja a Bank Centerben, ahol különleges elemek egész garmadáját találhatjuk, mi most a grúz népviseleti ruházatot emeltük ki.

Kis piros autó

A Republic Digital belvárosi irodája szintén egy ötletparádé, itt egy régi autót is elhelyeztek.

Az idei versenyre itt lehet jelentkezni! Jelentkezési határidő november 30.