A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Vidám, színes burkolatok a HB Reavis új irodájában

​A XIII. kerület kedvelt helyszínére, a Duna-parti Népfürdő utcába költözött ideiglenesen a HB Reavis csapata. 800 négyzetméteres irodájukat tavaly decemberben adták át a Duna Towerben. A HB Reavis-hoz tartozó Origameo irodatér specialista csapat stratégiai tanácsadóját, Racskó Balázst, és a ProInterier Kft. projektmenedzserét, Horváth Katát kérdeztük a felújításról. 

Mit kell tudni a projektről?

A tervezést 2017 augusztusában, a kivitelezést pedig októberben kezdtük el. A fő tervező a Demeter Design Stúdió volt, a projekten Demeter Nóra felelős tervezővel és kollégáival dolgoztunk együtt. A tervezőkkel napi szintű kapcsolattartásra volt szükség, amihez elengedhetetlen a jó kapcsolat és a szoros együttműködés kialakítása. – mondta a HB Reavis képviselője.

Mi alapján készült a koncepció?

A tervezés során az volt a koncepciónk, hogy a rendelkezésre álló területen, a legkevesebb átalakítással elérjük a preferált megjelenést, miközben a lehetőségekhez képest maximalizáljuk a természetes fény beáramlását. A tervezésnél a természetes anyagokat (Interface Human Nature modulszőnyeg és Level Set teak fa hatású LVT), az iparágunkat jellemző felületeket (nyers beton, üveg), és az újonnan bemutatott céges arculat színeit egyszerre kívántuk megjeleníteni.

Mennyi ideig tartott a felújítás?

Összesen körülbelül két hónapot vett igénybe a kivitelezés. Már tavaly karácsony előtt be is költöztünk az új irodába.

Mi alapján választották ki a modulszőnyegek típusát, színét?

A szőnyegek színeit a praktikum jegyében választottuk ki: a munkaterületek alatt, az ablakokhoz közel, világos szőnyegeket alkalmaztunk, hogy a természetes fény jelenlétét erősítsük ezekben a terekben. A közlekedők burkolata sötétebb lett, mely egyrészt vizuális szeparációt biztosít, másrészt kevésbé érzékeny a szennyeződésekre. A modulszőnyegeket leginkább a természetes mintázatuk (Human Nature), illetve a deszka alakból és különböző szálhosszúságból eredő kombinálhatóság (Heuga) miatt választottuk. Fontos volt, hogy a lerakásnál illékony anyagoktól mentes megoldást alkalmazzunk, ezért az Interface TacTiles rendszerét választottuk.

Mit jelent pontosan a Tac Tiles rendszer?

A Tac Tiles rendszer egy teljesen ragasztómentes lerakási módszer, mely egészségesebb munkakörnyezetet biztosít, mint a hagyományos ragasztós megoldások. Technikailag 7,5 cm x 7,5 cm méretű lapok segítségével installáljuk a modulszőnyeget, mely közben nem képződik ragasztószag, és a VOC kibocsátás is nulla. Ez egy gyors és könnyű lerakási mód, melyhez nem használunk vizet, minimális hulladék képződik és még az aljzat sem sérül. – mondta Horváth Kata.

Négyféle kollekciót használtunk az irodában, köztük a sokak által preferált Composure-t, az elegáns Urban Retreatet, a természet ihlette Human Nature-t és a kényelmes Heuga-t. Ezen kívül fontos megemlítenünk az akusztikus boxokat, melyek falát szintén Interface modulszőnyeg borítja. A recepciós pult körül a fogadórészben megtalálható az LVT-nk és egy speciálisan erre a helyre legyártott MDF lábazat is. – mondta a projektmenedzser.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!