A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Vállalkozói inkubátorházat adtak át Budapesten

Ughy Attila polgármester hétfőn átadta a Gyömrői úti OnLine Vállalkozói Inkubátorházat. A 176 millió forintból felújított, ötszintes épület tulajdonosa az In-Management Kft. A cég a fővárosi „B” kategóriás iroda- és ipari ingatlan piac vezetőjeként ismert Indotek Group tagja. Az inkubátorházban a fejlesztők ötven irodahelyiséget alakítottak ki.

Vállalkozói inkubátorházat adott át hétfőn Ughy Attila XVIII. kerületi polgármester a Gyömrői úton. Az Angria Kft. beruházásában elkészült ötszintes, 1200 négyzetméter hasznos alapterületű épületben a fejlesztők ötven, 15-45 négyzetméteres irodahelyiséget alakítottak ki.  Az OnLine Vállalkozói Inkubátorház létrehozásának összköltsége 175,9 millió forint volt, melyből 52,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást uniós pályázaton nyert el a beruházó.

Az inkubátorházban új alapítású, három évnél nem régebbi kis- és középvállalkozások kedvező feltételekkel bérelhetnek irodát. A beköltözők az iroda-fenntartási szolgáltatások mellett a helyszínen rendelkezésre álló üzleti, marketing, coaching, hr- és jogi tanácsadást is igénybe vehetik. Az épülethez 35 parkolóhely tartozik.

Az irodaház tulajdonosa a fővárosi „B” kategóriás iroda- és ipari ingatlan piacvezető vállalkozása, az Indotek Grouphoz tartozó In-Management Kft. Egy stratégiai megállapodás eredményeként a kockázati befektetési alapok létrehozásával és működtetésével foglalkozó Re-Concept Kft. társbefektetőként tőkeinjekciót nyújthat az ígéretes üzleti koncepcióval rendelkező fiatal vállalkozásoknak. Az inkubátorház működési modelljében a házon belüli cégek modulszerűen összekapcsolódva, egymás szolgáltatásait fokozottan igénybe veszik. A bérlők kiválasztásánál fontos szempont lesz a jelentkezők tevékenységének beilleszthetősége a tervezett házon belüli, üzleti együttműködésbe. A bérleti díjak egyedi megállapodások alapján kerülnek megállapításra.

Jellinek Dániel, az Indotek Group és az In-Management Kft. vezetője úgy véli,  hogy az  egyedi vállalkozásfejlesztési lehetőségek mellett az „A” kategóriás szolgáltatások is szerepet játszhatnak a kiadó irodahelyiségek iránt megnyilvánuló élénk érdeklődésben.  A vezérigazgató az év végére 50-70 százalékos kihasználtságot jósol.

Az Indotek Group komoly referenciával rendelkezik az inkubátorházak üzemeltetésben: két évvel ezelőtt a hazai irodapiacon évek óta nem tapasztalt gyorsasággal, a nyitás után alig hat hónappal került ki a megtelt tábla a cég portfóliójába tartozó Szegedi Vállalkozói Inkubátorházra. Az Indotek Groupnak a Tisza-parti létesítmény volt az első, Budapesten kívüli irodaház-megbízása, melyet azóta számos új, sikeres projekt követett.