A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Változások küszöbén az IT

Az IT világában zajló mélyreható változásokat vizsgálta meg a közelmúltban az IDC. A kutatócég arra volt kíváncsi, hogy az új trendek milyen átalakulásokat eredményeznek a vállalatoknál. - írja a marketinginfo.hu.

Az egyik legfőbb megállapításuk az volt, hogy két éven belül gyökeresen megváltozik a vállalati informatikai vezetők szerepe. Velük kapcsolatban az prognosztizálható, hogy innovációs szakértővé lépnek elő és legfőbb feladatuk az lesz, hogy értéknövelt IT szolgáltatásokat vezessenek be a cégeiknél. Ugyanakkor egyre inkább kiveszik a részüket a stratégiai tervezésből is. Köszönhetően annak, hogy Big Data elemzéseik nélkül a jövőben elképzelhetetlen lesz a releváns üzleti döntések meghozatala.

Az IDC kutatásában kitért arra is, hogy a felhő-szolgáltatások reális kockázatot jelentenek a vállalatoknak, azzal együtt, hogy felhő-szolgáltatások nélkül ma már elképzelhetetlen a jól működő vállalati IT infrastruktúra. Részben azért, mert a felhő-alkalmazások nagyságrendekkel csökkentik a céges költségeket, és reális megtakarítások érhetőek el velük már rövidtávon is.

Számolni kell azzal is, hogy a vállalati informatika a mainál sokkal rugalmasabbá válik 3 éven belül. Ez annak eredményeként valósulhat meg, hogy a jövőben az új generációs mobil alkalmazások, illetve a felhő-alapú szolgáltatások fogják az IT rendszerek gerincét jelenteni. Az informatikai vezetőknek azzal is számolniuk kell ezzel párhuzamosan, hogy a közösségi médiát integrálniuk kell a meglévő rendszereikbe, mert az egyre fiatalabb és mobilabbá váló ügyfeleik részéről ez alapvető követelmény lesz.

Az IDC rámutat arra a tényre is, hogy a vállalati informatikai rendszerek biztonsági fenyegetettsége növekedni fog a jövőben. Ennek tudatában viszont kijózanító az az adat, hogy az IT támadások kivédésére fordított (csökkenő) vállalati büdzsék nem lesznek elegendőek a hatékony védelem megteremtésére.

Az IDC úgy látja, hogy az elkövetkező négy-öt esztendőben a harmadik platformos technológiák fogják adni a vállalati informatika legfontosabb területeit, ahová a legtöbb erőforrást kell csoportosítani. Az átalakulás következtében az harmadik platformos IT szaktudás kialakítása kiemelten fontossá válik és ennek sikere meghatározza azt is, hogy az adott vállalkozás milyen mértékben képes kihasználni a harmadik platform nyújtotta üzleti előnyöket, lehetőségeket. A témáról bővebben az idei bécsi CIO Summiton tanácskoznak az IDC szakemberei.