A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Zöld irodát nyitott a 12. kerületi önkormányzat

Jó látni, hogy a környezettudatosság az irodákban és a foglalkozási körök tekintetében is egyre nagyobb szerepet kap. Aki fenntartható gondolatokkal és ötletekkel rukkolna elő, keresse a Zöld Irodát!

A MOM Park és az Alkotás út frekventált környékén, a Kiss János altábornagy utca 43–45. szám alatt nyílt meg a Zöld Iroda. Az önkormányzat célkitűzése az iroda átadásával, hogy a Hegyvidéken élőket bevonja a környezetvédelmi programok magvalósításába, ezzel is szeretnének hozzájárulni a környezettudatos személetmód népszerűsítéséhez. A Zöld irodát újrafelhasznált papírból készült bútordarabokkal rendezték be, mely nem is jelezhetné jobban a zöld gondolatok iránti elkötelezettségüket. De nem ez a legfontosabb a helyiség kapcsán, hanem hogy a környezetvédelemmel foglalkozó iroda nemcsak ügyintézés és tanácsadás, hanem közösségi programok szervezése céljából is fogadja a hegyvidéki lakosokat. „Fő célkitűzésünk, hogy az itt élők minél szélesebb körét bevonjuk a környezetvédelmi programok megvalósításába, és az élet számos területén hozzájáruljunk a környezettudatos szemléletmód elterjedéséhez” – mondta Rózsa Zoltán, a Zöld Iroda vezetője, akinek meggyőződése, hogy jelentős beruházások nélkül, szemléletváltással is nagyon sokat tehetünk környezetünk állapotának javításáért. Az új iroda jövőre egy fenntarthatósági nappal és rendezvénysorozattal is szeretné mozgósítani a zöld gondolatok iránt fogékony hegyvidéki lakókat.

„A Hegyvidék a főváros legzöldebb része, egy főre 170 négyzetméter zöldterület jut. Ez egy kivételes adottság, aminek megőrzése és erősítése komoly felelősséget ró ránk” – mondta Pokorni Zoltán, a kerület polgármestere a Zöld Iroda átadása alkalmából.

Az újonnan alakult Zöld Iroda hamar megkezdte tevékenységét, ugyanis jelenleg két nagyobb projekt menedzseléséven is részt vesz. Az egyik célja, hogy kilenc önkormányzati épület energiafelhasználását 10%-kal csökkentsék, pusztán a felhasználói szokások megváltoztatásával. Ha beválik, akkor a módszereket a többi önkormányzat épületében is alkalmazni tudják majd. A másik projekt az Urban Green Belts nevet viselni, ami a Városi zöldövezetekkel kapcsolatos fejlesztésekkel foglalkozik. Lényege, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat irányításával hét európai ország tizenöt városa, valamint szakmai szervezete egy olyan innovatív módszert próbálnak három év alatt kidolgozni, melyek a meglévő zöldterületek fenntartható módon történő, a helyi közösségek aktív részvételével zajló kezelésére és fejlesztésére irányul.

Képek és forrás: Hegyvidéki Önkormányzat