A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A YouTube varázslatos filmstúdiót épített

A YouTube Tokióban egy hipermodern stúdiót alakított ki, amelyet a legnagyobb videókészítői szabadon használhatnak. Van itt minden: stúdiók, tréningtermek, produkciós helyiségek és társalgó.

A YouTube a Tokió Center mellett ugyanilyen felszerelt és profi stúdiót alakított ki korábban Londonban és Los Angelesben is. A cél az volt, hogy egy együttműködő produkciós helyszínt hozzanak létre, ahol mind a képzést, mind a gyártást támogatva segítsék a legenergikusabb videókészítőket abban, hogy abszolút professzionális körülmények között dolgozhassanak.

A stúdiót egy menő tokiói irodaházban, a Mori Toronyban rendezték be csupán néhány emelettel a Google helyi irodája alatt. Az összesen 700 négyzetméteres multifunkciós helyszínen többféle szobát alakítottak ki. Van itt filmkészítő szoba, szerkesztői helyiség, sminkszoba stb. A Tokió Center hatalmas lehetőség a helyi tartalomgyártóknak, különösen azoknak, akik nem dolgozhattak eddig igazán profi körülmények között. A YouTube partnerprogramjában résztvevők számára az új stúdió szabadon használható, ráadásul másokkal is együtt dolgozhatnak, így aztán egymást segíthetik, inspirálhatják, a tapasztalataikat megoszthatják.

A tokiói Klein Dytham Architecture munkáját dicséri a belsőépítészeti kialakítás. A YouTube televízió-formájú logói a recepció falszakaszain lakozott kerámiacsempék között jelennek meg. Ezek a kerámialapok folytatódnak a társalgóban, majd a konyhában is, csupán a  színük halványul, hiszen a harsány piros rózsaszínre, végül fehérre vált. A legnagyobb stúdiószoba igazán látványos helyre került, hiszen a hatalmas panorámaablakokon át Tokió lenyűgöző látképe bontakozik ki, különösen éjszaka.

Tom Pickett, a YouTube alelnöke így értekezik a helyről: „a YouTube-nál mi egy olyan platformot építünk, amely a videókat bemutatva hatalmas közönséget toboroz szerte a világon. A munkám során Japánban és mindenhol együtt dolgozom a legkülönfélébb videókészítőkkel, és azt látom, hogy óriási lehetőség ez a stúdió a tehetségek számára. A japán videósok nagyon szenvedélyesek, és mi fontosnak tartottuk, hogy további fejlesztésekkel jutalmazzuk ezt a szenvedély.”