A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Stílusos irodabútorok újrahasznosított anyagokból

A tudatos iroda ma már nem csak trendi, hanem szinte elvárás is. A szelektív hulladékgyűjtés a minimum, de egy célratörő iroda minden apró részletre odafigyel, az irodabútorok választásánál is szem előtt tartja a környezet védelmét.

Minek drága dizájnerbútorokat rendelni Milánóból, ha egyszerűbben is beszerezhetjük a legstílusosabb berendezéseket? Az irodabútorok amellett, hogy magas költségekkel járnak, nem túl környezetbarát módon készülnek el. Vagy még több fát kell kivágni miattuk, vagy környezetszennyező eljárásokon esnek át az extra kinézet érdekében. A mai irodák egyedisége nem csak a bútor kinézetén, hanem minőségén is múlik. Milyen darabokat érdemes választani ahhoz, hogy lenyűgözzük az ügyfeleket?

Papír

A Karton Desing nevű magyar cég évek óta uralja a kartonbútorok élmezőnyét. Az elsők közt kezdték itthon gyártani és forgalmazni termékeiket, melyek kizárólag újrahasznosított kartonpapírból készülnek. A harmonika felépítésű székek és lámpák sajátos arculatot kölcsönöznek az irodáknak, a strapabíró asztalok és polcrendszerek pedig bármilyen nehezebb súlyt is elbírnak, legyen szó kimutatásokról vagy akár egy számítógépről.

Fa, fém, egyéb

Piet Hein Eek tervezőirodája által megálmodott darabok világhírűek, így sokak számára talán nem kell őket bemutatni. 1990 óta foglalkoznak újrahasznosított használati tárgyak és bútorok megalkotásával. Az anyagok új formába öntése, megmentése, átformálása a specialitásuk, régi, bontásra váró épületekből kimentett anyagokból születnek meg a termékek. Az átalakítandó anyag lehet fa, fém, polikarbonát, acél vagy üveg, nem számít, az eredmény pedig magáért beszél.

Műanyag

Az UN STOOL kifejezetten a kisebb irodák számára készült. Ez egy olyan környezetbarát, multifunkcionális bútordarab, melynek célja, hogy a kis helyiségekben is jól használható legyen. A bútorok egytől-egyik újrahasznosított műanyagból készülnek, főleg mosószeres palackok, műanyag zacskók és virágcserepek járultak hozzá a kollekció elkészítéséhez. Sokszínűségének köszönhetően több bútor funkcióit is elláthatja: asztalként, székként és polcként is alkalmazható.

Az elején említettük az olasz dizájnt, most megmutatjuk, hogy lehet ezt így is csinálni! Az újrahasznosított műanyagból készült bútorok nemcsak az irodán belül, hanem akár egy rendezvényen is megállják a helyüket. Igazi ékessége lehet bármelyik helyiségnek, ugyanis a LED-világítással felszerelt bútorok nemcsak a modern kinézetről gondoskodnak, hanem a maximális komfortról is. Tárgyalásokhoz is ideális lehet. Környezetbarát anyag és páratlan megjelenés – kell ennél több?

 

Még érdekesebb hírekért és irodákért katt ide: