A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Coboat, a tengerjáró közösségi iroda

Ahogy gyarapodik a coworkerek száma, úgy nő meg az igény a legextrémebb közösségi terek iránt. Amikor már azt hinné az ember, hogy nincs olyan, amit még ne találtak volna ki, akkor jön a közösségi hajó ötlete..

Jól láthatóan ugrásszerűen nőtt meg az utóbbi 1-2 évben a közösségi irodák száma. Elég sok verzióval találkozhattunk már, de ilyennel még biztosan nem. Az rendben van, hogy vízpartra, vagy a vízre helyeznek irodát, de hogy még szelje is a habokat? Na, az már nem semmi. A Coboat egy motoros katamarán, mely ráadásul fenntartható módon üzemel. Körülbelül 20 munkatárs tartózkodhat a fedélzeten egy időben és élvezhetik a hajózás nyújtotta örömöket. Ez a hajó egyesíti a közös munkát és egy álmot: bejárni az egész világot. Világot látni, felfedezni új városokat és új emberekkel találkozni, mindezt munka közben? Az átalakított tengerszelő 25 méter hosszú, nap- és szélenergia hajtja, így teljesen környezetkímélő. Az ivóvizet is a tengerből veszik, sómentesítik és azután fogyasztják el, így nem pazarolnak több üveg palackos vizet feleslegesen. A szolgáltatások között szerepel az éjjel-nappal elérhető internet lehetősége, a tengeren műholdas kapcsolat segítségével, a partokhoz közel pedig 3G vagy 4G hálózatok érhetőek el.

Az alapítók James Abbott, Tommy Westlin, Gerald Schombs és Karsten Knorr számára a közösségi irodák hangulata és a vegyes társaságok születése adták az inspirációt, de arra gondoltak, miért cövekeljenek le egy kikötőben, hogyha mehetnek messzebbre is? Így a régi katamaránt teljesen újjávarázsolták. A Coboat előző életében a Nemo nevet viselte, akit 1998-ban építettek. Egy átlagos vitorlás volt zajos dízelmotorokkal. De ez a hajó másra volt hivatott: a közösségi munkára. Az átalakítás során a régi motorokat kivették és az elavult kabinokat is megsemmisítették, teljesen átírták az alaprajzot. A felújítás során napelemeket kapott és elektromos motormeghajtást az Oceanvolt jóvoltából, így egy környezetbarát hajóként született újra.

A Coboat ötlete egy évvel ezelőtt született meg, és több az érdeklődő, mint bármelyik közösségi iroda iránt. A katamaránon utazni és dolgozni, bár nem olcsó mulatság, már rengetegen iratkoztak fel, hogy szeretnék kipróbálni, milyen lehet a hajón az élet. Az árak 1.320 amerikai dollártól kezdődnek – és ez csak egyheti ár! Mondjuk az összes szolgáltatást tartalmazza, a közös munkatér bérlésén kívül a szállást, az összes étkezést, az italokat és a kikötői díjakat is. A hajó járt már Thaiföldön, a Maldív-szigeteken, a Seychelle-szigeteken, a Földközi-tengeren, a tervek szerint a Karib-tengeren ér véget az út az 2016 decemberében. Ezen a héten a görög partok habjait szelik a munkatársak,  

Képek