A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Túl meleg van? Íme, egy tipp a kellemesebb irodai hőmérsékletért

Ismerős, hogy a légkondi folyamatosan megy az irodában, ám többen még mindig melegnek érzik a hőmérsékletet? Ennek az ablakok felületén bejövő nagy mennyiségű hő lehet az oka. Hogyan kerüljük el az extrém irodai hőmérsékletet és a magas költségeket is?

Ebben a tikkasztó hőségben nemcsak a forróság kellemetlen hatásai miatt aggódhatunk, hanem a légkondicionálásnak köszönhető magas energiaköltségek miatt is. Az ablak a kulcsa mindennek! Ugyanis a legtöbb hő az ablakokon keresztül szökik ki, illetve be, mivel adott esetben harmincszor kevésbé szigetelnek, mint a falak vagy a tető – ez pedig egy nagy üvegfelülettel rendelkező irodaházban különösen nagy gondot jelenthet.

Négyzetméterenként akár 19 kilowattot is spórolhatunk

A 3M hatékony választ adott a problémára hő- és fényvédő fóliáival, amelyek az üvegfelületen keresztül a napsugárzással az épületbe bejutó hő mennyiségét akár 75%-kal csökkentik, illetve redukálják az energiaköltségeket. Ennek a megoldásnak az egyik kiemelkedő előnye, hogy már 3-5 év alatt megtérül az ára, mivel egy négyzetméternyi üvegre levetítve óránként 19 kilowattot is spórolhatunk. 

Csak kevesen gondolnak arra, hogy az UV-sugárzás az irodát is károsíthatja a bútoroktól kezdve a háztartási eszközökig, pedig akár színüket vagy anyagösszetételüket is megváltoztathatja. A 3M fóliái növelik a bútorok, szerelvények és szövetek élettartamát és a színek élénkségét, ráadásul csökkenthetik a monitorcsillogást és a tűző fény okozta kellemetlenségeket. Sőt, a fólia amellett, hogy mutatós designelem lehet, a biztonságunkról is gondoskodik: bizonyos típusai segíthetnek kizárni a kíváncsi tekinteteket, és ha valaki vagy éppen egy vihar betörné az üveget, megvéd a szilánkoktól.

 Melyiket válasszuk?

Az itthon is kapható 3M Prestige épületüvegfólia-sorozat azért jó választás, mert könnyen telepíthető és gyorsan szárad, a szabadalmaztatott nanotechnológiának köszönhetően pedig több mint 200 rétegből áll. Kivételesen jó hőcsökkentési tulajdonságai ellenére egyedülállóan magas fényáteresztéssel rendelkezik, így beengedi a természetes fényt. A sok, csaknem víztiszta réteg által előidézett tükröződés révén enyhe kékes árnyalatú, de nem változtatja meg az épület arculatát. Mivel fémmentes, így nem korrodálódik, és hosszú évekig esztétikus marad.

A 3M egyébként elsőként bocsátotta ki szabadalmát a 3M ablakfóliákra még 1966-ban, és ma is az egyetlen olyan gyártó, aki saját minőségi nyersanyagait (poliészterek, ragasztók, fémek és karcolásmentes bevonatok) használja fel a gyártás során.