A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ön boldog a munkahelyén? – Well-being és az Interface

A dolgozói jólét egyre több helyen alapkövetelmény egy iroda kialakításkor, de nem lehet eleget hangsúlyozni ennek a jelentőségét.

Az Y generáció már másképp választ munkahelyet, mint a Z generáció tagjai. Az anyagi motiváció háttérbe szorult és a ma munkavállalója elvárja az új munkahelyétől, hogy az legyen számára élhető, környezettudatos és fancy. A juttatások és a rugalmasság mellett előtérbe kerültek a munkakörnyezet adta értékek. Régen a belsőépítészet összefolyt a lakberendezéssel és azt hittük, csak az otthont lehet széppé varázsolni, de ma már ugyanez kialakítható a munkahelyünkön is. Megfelelő tervezéssel, kiépítéssel és minőségi anyagok használatával ugyanolyan komfortossá és kényelmessé tehetjük a munkakörnyezetünket is.

A Well-being magába foglal több szervezeti szintű támogatást is, mint például közösségfejlesztés, egészségmegőrzés, fejlesztések, tréningek elérése a dolgozók számára. A munkaadók felismerték, hogy aki jól érzi magát a munkahelyén, az jobban is teljesít. Ugyanehhez hozzátartozik, hogy nem csak a produktivitás, de a lojalitás és a kreativitás is fejleszthető.

Az Interface több olyan kezdeményezést is elindított mellyel a pozitív munkakörnyezet kialakítását helyezi előtérbe. A „Positive Spaces” misszió elsődleges célja a dolgozók jóllétének elősegítése. Mindezt körültekintő tervezéssel és olyan alapanyagok és termékek használatával érik el, melyekkel jogosan kapják meg az egyes irodák a Well minősítést.

Ma már minden irodaház építkezésnek, felújításnak, épületfejlesztésnek fel kell ismernie, hogy a dolgozók érdeke a legfontosabb. A Well iroda legfőbb ismérve a megfelelő környezeti tényezők jelenléte.

1. Fényviszonyok: A cél minden munkakörnyezetben, hogy minél több természetes fény jusson be az irodákba. Ezáltal a napi 8-12 órát dolgozó emberek, ne csak a lámpatestek által nyújtott fény alatt üljenek hosszú órákig, hanem inkább természetes fény és napsütés világítsa be a környezetüket.

2. Akusztika: A megfelelő akusztika kialakításánál lényeges szempont a felesleges zajok elkerülése. Ezért is hasznos, hogy kisebb boxokat alakítanak ki, melyek telefonáláshoz, vagy akár kisebb megbeszélések megtartásához tökéletesen alkalmasak. De a felesleges zajok csökkenthetők megfelelő padlóburkolatok használatával is. Az Interface tisztában van azzal, hogy a dolgozókat érő fizikai behatások befolyásolják közérzetünket. Az akusztikailag helyesen megtervezett terek, kulcsfontosságúak termelékenység szempontjából. A jó akusztika segíti a munkahelyi kreativitást és a produktivitást, ezért a tervezésben az akusztikai aspektus kiemelt helyet kell, hogy kapjon.

3. Hőérzet: A munkahelyi környezet akkor a legkellemesebb, ha se nem hideg, se nem meleg, 21 és 23 fok közötti a középhőmérséklet.

4. Levegőminőség: Nagyon fontos a jó levegőminőség beállítása, hisz a minőségi oxigén jó hatással van a produktivitásra.

5. Zöld felületek: A biofília elsődleges célja, hogy minél több zöld felületet, növényt, fát helyezzenek el az irodákba. Bizonyított tény, hogy a természet látványa, közelsége jó hatással van az emberekre, ezért ha több növény vesz körül minket, akkor kreatívabbak, jobb kedvűek vagyunk. A napi stressz egyik oka, hogy el vagyunk szakítva a természettől. Az Interface biofílikus modulszőnyegei a Human Nature, a Global Change, az Urban Retreat és a Net effect kollekciók termékei.