A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Waberer’s exkluzív irodája a Kossuth téren

A Waberer’s irodája a Kossuth tér egyik patinás bérházában exkluzív, világszínvonalú munkahely, ahol az ország szívében nagyszerű díszletek – Országház, Duna, Vár – mellett fogadhatja a cégcsoport a kiemelt ügyfeleit, illetve ahol a vezetőség dolgozhat igényes körülmények között.

A Waberer’s International Nyrt. a hazai üzleti élet emblematikus szereplőjeként jól jelzi, hogy a rendszerváltás óta eltelt negyedszázad alatt hová juthat el egy magyar cég szakértelemmel, kitartással és versenyképes szolgáltatások nyújtásával. Wáberer György még 1994-ben privatizálta üzlettársaival a Volán Tefut, ma pedig a Waberer’s az európai közúti fuvarozási piac egyik vezető  vállalata. A fejlődést nem csak a cégcsoport növekedése, vagy éppen a dolgozók számára felújított balatoni üdülő mutatja, hanem az is, hogy a cég a Nagykőrösi úton található telephelye és központja mellett egy belvárosi munkahelyet is fenntart. Az exkluzív iroda egyrészt tekintélyt kölcsönöz a vállalatnak a nemzetközi partnerei előtt, másrészt a háttértevékenységet végző munkatársak itt dolgoznak.

De nem csak az iroda, hanem a helyszín is exkluzív, hiszen a Kossuth téren található  épületet valaha a Bauxit Ipari Rt. emeltette. A más néven Bauxit-háznak nevezett öt épületből álló ingatlanegyüttes 1937-38-ban épült Prisich Gábor, Vadász Mihály és Verő Imre tervei alapján. Az épület homlokzati terveit pedig Wellish Andor készítette, ugyanis a Fővárosi Közmunkák Tanácsa a Kossuth tér egységes arculatának megőrzésére törekedett. Egyébként a harmincas években divatba jött a nagyvállalatok körében, hogy bérpalotákat építsenek egyrészt anyagi megfontolások, másrészt reprezentációs célok miatt, ennek egyik „díszpéldánya” a Bauxit-ház a Biarritz kávéházzal együtt.

Ebben a gazdag történelmi múltú, tekintélyes épületben egy csaknem négyszáz négyzetméteres, francia ablakokkal rendelkező, panorámás teret formáltak irodává, amely az elmúlt évtizedekben bölcsődeként üzemelt. A cég számára ismerős volt az épület, hiszen egy kisebb lakást korábban már vásároltak  a harmadik emeleten, most pedig ezt az egészen elképesztő adottságú ingatlant vették birtokba. A tervezés és a megvalósítás igazi csapatmunka volt, hiszen a tulajdonos Wáberer György előzetes elképzeléseiből kiindulva Csavarga Rózsa tervezte a belső tereket Török Szabolcs építésszel együttműködve, amelyek a Market Zrt. munkájának eredményeként realizálódtak. Az irodabútorok kiválasztásában az Europa Design működött közre.

Amint belépünk, az első pillanatban láthatjuk, hogy egy igazán elegáns atmoszféra uralja a transzparens tereket, amelyek a nagyteres koncepció jegyében formálódnak. A korábbi válaszfalakat elbontották, és az átláthatóság jegyében mind a munkaállomásokat, mind a közös tereket csupán üvegfalak választják el egymástól. Már az ébenfa funérral borított készült bejárati ajtó és az igényes recepciós pult is jelzi, hogy valóban minden egyes apró részletre odafigyeltek, ez a magas minőség egyben az iroda alaphangulatát is meghatározza, stílszerűen jó antrénak bizonyul a látogató számára. A következő pillanatban az egész iroda feltárul, a tartópillérek Nero Saint Laurent mészkőborítása hangsúlyozza a minőség és az esztétikai igényesség szempontjainak érvényesülését.

A recepciótól jobbra található a modernista  stílusú vezérigazgatói szoba, amely tárgyalónak is használatos, majd balra a közlekedőre vannak felfűzve a mosdók, a konyha és a munkaállomások. A falakat századfordulós festmények színesítik, amelyek a tulajdonos gyűjteményéből származnak. A munkaállomások mentén a közlekedő felületei pedig LED-es világítópanelek segítségével különböző színvilágot jeleníthetnek meg (pl. lila, zöld, piros), amelynek a munkatársakat inspirálhatják a feladatok elvégzésében, és egyfajta szellemi felfrissülést is eredményezhetnek. A munkatársak jóléte nem csak ebben nyilvánul meg, hiszen az irodaszékek kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetett Wáberer György. A már felsorolt átláthatóság, igényesség és sokszínűség egy olyan harmóniában oldódik fel, amely a munkatársak lelki és fizikai egyensúlyának legfőbb letéteményese lehet.

„A tervezés és a kivitelezés precíz és nagyon alapos munka eredménye, amely jól tükrözi a cég munkafilozófiáját, illetve a cégtulajdonos Wáberer György hozzáállását is. A cél az volt, hogy az iroda reprezentálja a cégcsoport erejét, nemzetközi jelentőségét, a minden apró részletre való odafigyelés pedig azt is szimbolizálja, hogy akárcsak az irodakialakítás, ugyanúgy a cég minden tevékenysége professzionális, a tökéletes megoldásokra törekszik. A megrendelő kérésére nagy gondot fordítottunk a munkatársak egészégére, ezért is volt fontos az ergonomikus székek kiválasztása, és a pozitív hozzáállást jeleníti meg a LED-es hangulatvilágítás is, amely a munkatársak „hangulatfelelőse” – mondja Csavarga Rózsa tervező.