A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A Tresorit irodája minden nap piknikkel várja a kollégákat

Első nevezőink között tudhatjuk a Tresorit irodáját, feltérképeztük, hogy tényleg annyira cool-e az iroda, mint a képeken. (A válasz: igen!)

A Tresorit Kft. irodái a Millennium Tower 1. északi szárnyának harmadik és hetedik emeletét birtokolják. Az átalakítás a harmadik emeletet érintette, ami összesen 180 négyzetméternyi területet jelent. Elsősorban az open office-nál történt nagyobb változás, de az egyik tárgyaló is megújult a munkálatok során. Ennek megvalósítása másfél hónapot vett igénybe összesen, de ebben az időszakban volt, hogy hétvégén is az iroda új külsején dolgoztak. A kollégák bevonásával igyekeztek a legkényelmesebb környezetet kialakítani, mivel partner nem nagyon fordul meg a harmadik emeleten, így abszolút a saját ízlésükre formálhatták a teret. Sőt, az előző év nevezőit is böngészték az azevirodaja.hu honlapon, hogy abból merítsenek inspirációkat és nyomon kövessék az aktuális irodai trendeket. Mivel szerették volna, ha profik is segítségükre vannak, elkezdtek keresgélni, s végül rátaláltak A Fiók lányokra, akik minden ötletükben partnerek voltak. Az egész iroda a természetességre, üdeségre és a nyugodtságra szeretett volna ráerősíteni, ezt pasztell színekkel és faanyagokkal érték el.

Így született meg a tökéletes coworking tér, melynek alapját a műfű adta. A tervezőket megihlette a műfű, s erre építették az egész arculat koncepcióját, mely a piknik lett. Az asztalok között egy – az általuk így nevezett – „chilles” rész található, ahol strandszékek, babzsákok és megannyi növény gondoskodik a pihenésről. Szintén egyik különlegessége az irodának a raklapfotel, melyen színes párnák és bohókás minták találhatóak. Ide le is pihenhetnek a kollégák, de akár egy laptoppal a kezükben dolgozni is tudnak. Az íróasztalokon kívül három álló munkaállomás is található a térben, ahol állva dolgozhatnak a munkatársak a változatos munkavégzés jegyében. A családiasság is feltűnik az irodában: a vezető nem szeretett volna a munkatársaktól külön ülni, így ő egy hexagonális alapú (csak úgy, mint a cég logója), függönyökkel elválasztott saját helyiségben foglal helyet, mely az open office-on belül található. A már említett, nyitott térhez tartozó tárgyalószobának különlegessége a tárgyalóasztal, mely pingpong asztal is egyben, sőt, négy táblajáték grafikája is megtalálható a lapján. Így egy-egy céges összejövetelkor különféle módon mérhetik össze tudásukat a kollégák. A 10 fős tárgyalónál a piknik motívum ismét visszaköszön, ugyanis padok és sámlik szolgálnak ülőalkalmatosságként. Ezeket egyébként a kollégák kifejezetten kérték, mivel a padok kevésbé kényelmesek, így nem merengenek bele a beszélgetésekbe, és hamarabb végeznek a meetingekkel is.