A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Antavo

Projekt adatok

Cím: 6720 Szeged Kelemen László 11
Dolgozók száma: 35
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 400 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Kivitelezés:

Mayer Ház Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.

Leírás

Nagy bennünk az ambíció. Többször felmerült a kérdés, hogy Szegedről tudunk-e világcéget építeni, vagy ehhez Budapestre, vagy talán Londonba kell-e költöznünk. Erre még mindig nem tudjuk pontosan a választ. Azt viszont igen, hogy a munkánk határokon, kontinenseken ível át, és végső soron mindegy is, hogy hol vagyunk.

Szegedet nagyon szeretjük, és egyébként az egy főre jutó szoftverfejlesztők száma itt a legmagasabb az országban. Egy magyar ügyfelünk van csupán, a többiek Európában és Észak-Amerikában vannak, és milliók használják a megoldásainkat világszerte.

Az Antavo egy szegedi központú startup vállalkozás 3 irodával Európában. Elsősorban a divat és kereskedelem szektorban működő vállalatok számára fejlesztünk egy újszerű marketingszoftvert, amivel hatékony és élvezetes hűségprogramokat lehet működtetni.

Cégünket 2012-ben alapította 4 magyar fiatal Londonban, vállalkozói, marketing, pénzügyi és tech háttérrel. Sokáig kerestük az utunkat, de tavaly óta komoly szakmai sikereket értünk el: megháromszorozódott a bevételünk, valamint 14-ről 40-re nőtt a munkatársaink száma. Mára már Londonból költöznek hozzánk a kollégáink. Ennek a dinamikus fejlődésnek köszönhető, hogy szegedi irodánk kicsinek bizonyult, és új helyszínt kellett találni a meglévő budapesti és londoni irodáink mellett.

A választásunk Szeged egy 200 éves, patinás, ikonikus épületére, a Kelemen utca 11. szám alatt található eklektikus műemlékére, a Mayer-házra esett. Már 2017-ben elindultak a munkálatok a 400 m2-es iroda kialakítására, ami előtte egy romkocsmának adott otthont. Azokban a termekben, ahol ma komoly meetingeket tartunk, régen dübörgött az alternatív zene. A tulajdonosok az egész épületet felújították, és az általunk bérelt épületrész a mi ötleteink, és ízlésünk szerint készült el - Kecsmár Attila, az Antavo egyik társalapítója és ügyvezetője esténként rajzolta meg az iroda terveit.

A felújítási munkálatok alatt igyekeztünk megőrizni a hely eredeti jellegét, ezt próbáltuk kiegészíteni modern elemekkel - a régi és új ötvözése volt a cél. A falakról le lett verve a vakolat, megtartottuk az igazi téglafalak nagy részét, ezek lettek vegyítve korszerű térelválasztó megoldásokkal. Egyrészről a tégla barátságos és meleg érzetet ad, a modern megoldások pedig dizájnos külsőt eredményeznek. A beton plafonra tudatosan nem készült álmennyezet, a kábelek és klímaberendezések egy fémrácsban lettek elrejtve.

A belmagasságot kihasználva, az iroda közepén létrehoztunk egy közösségi teret, melyet „buszmegállónak” hívunk, ide jövünk össze csoportos események alkalmával.

Az iroda open office jellegét szerettük volna mindenhol megtartani, így az étkezőt is egy üvegfallal választottuk el a többi tértől. A helyiségben lévő beton liftaknába a konyha hűtőjét és a vizesblokkot tettük, és az étkező falára egy sárgára festett bicikli került. Ez leginkább dekoráció, de néha le is kerül onnan, és úgy körözünk vele az irodában, ahogy Anne Hathaway is teszi ’A kezdő’ című filmben.

Mivel cégünk 4 helyszínről működik, fontos szempont volt, hogy legyen elegendő meeting room, ahová el tudunk vonulni a nemzetközi hívások, online konferenciák alkalmával. Egytől a nyolcszemélyesig összesen 4 meeting room került kialakításra, melyek az iroda közepén elhelyezkedve, térelválasztó funkciót is betöltenek a különböző csapatok között.

A dekorációnál fontos szerepet játszott, hogy főként divatmárkákkal dolgozunk együtt, így ezt szerettük volna tükrözni a belső tereinkben is. A fashion világ meghatározó alakjai kacsintanak vissza ránk a falakról, sárga textilgombolyagok vannak néhány asztalon és polcon, és ugyanezen elv alapján kerültek a Singer varrógépek is a polcokra, hiszen egyszerre képviselik a múltat és a stílust.