A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



ION - Dealogic Planet by Stay in Hungary Kft /...

Projekt adatok

Cím: 1062 Budapest Teréz körút, Eiffel Irodaház, B-5 55-57
Dolgozók száma: 135
Átadás éve: 2018 Q4
Méret: 1400 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Mashroom Design

Tervező iroda:

Bukovszky Péter, Halász Györgyi, Stay in Hungary Kft.

Kivitelezés:

ConNext Hungary Kft

Projektmenedzsment:

Stay in Hungary Kft.

Leírás

Az amerikai szoftverfejlesztő cég az ION-Dealogic Planet idén átadott új, budapesti irodájának tervezése során a kulcsszavak a dinamizmus, flexibilitás, fejlődés és kapcsolódás. Kapcsolódás térben és időben, fizikálisan és virtuálisan, lokálisan és globálisan egyaránt, mely dimenziók összessége az Eiffel Square irodaház 5.emeletén két szárny összenyitásával, összesen 1400 négyzetméteren valósult meg.

A cég a világ 9 nagyvárosában létesített irodát. Ezeket a nagyvárosokat idéztük meg tárgyalókként és break out területenként a Globalitás jegyében. New York, London, Sao Paulo, Peking, Sydney, Mumbai, Tokio, Hong-Kong és Budapest lokális kapcsolódásának ad teret az open office elrendezés, melyeket jelentős mennyiségű és méretű break out zónák, a közös pihenő időnek helyet adó zárt kávézó, az iroda középpontjában elhelyezett „cooperation zone” illetve a multifunkcionálisan használható auditórium kapcsolnak össze.

Az egyes nagyvárosokat mind saját szemüvegünkön keresztül vizsgálva, architekturális megközelítésben, színek, formák, épülettípusok által inspirálva fogalmaztuk meg. Így ragadtunk ki például Mumbaiból egy nyüzsgő, városi utcarészletet, neonfényekkel, növényekkel és olyan street art alkotásokkal, melyeket magyar művészek segítségével hívtunk életre.

Tokió nyüzsgő, száguldó városából a metrót emeltük ki. Az áramlást, mozgást, haladást a grafikában jelenítettük meg, ezt ötvöztük tradicionális építészeti elemekkel, így jött létre a metró kocsit megformáló tárgyaló. A metróhoz tartozó „váró” pedig Tokió jellegzetes színű burkolatait sorakoztatja fel.

New York, mint a cég egyik alapító országának nagyvárosa központi helyet és funkciót kapott. A két szárny összenyitásával létrejött centrális térben egy irodán belüli kávézót alakítottunk ki. Ez lett a New York kávézó, mely a felhőkarcolók korának hajnalát idézi, art-deco és modernista formai elemek ötvözetével.

A másik alapító ország fővárosát, London két arcát is megjelenítettük. Az átjáró adta térben dupla tárgyalóként jelenik meg a klasszikus utcakép színes ajtajaival, téglaburkolatával és metró feliratával. A tárgyalók akusztikai burkolata beton és filcburkolat egyedi kombinációjában valósult meg. A parkok városaként London Garden nevű break-out pihenővel csaltuk be az irodába a főváros természet közeliségét, amely növényeivel és parkot idéző grafikájával teremti meg a hangulatot.

Ügyfélképviselet, generál tervezés és project management: Stay in Hungary Kft, B.Nagy Ferenc, Oszvald Lilla, Elszászer Dániel.

Belsőépítészet: Bodrogi Fanni, Gáti Anna, Hitka András, Megyeri Noémi, Szegő Gábor, Zengővári Attila

Építészeti tervezés: Bukovszky Péter, Halász Györgyi

Kivitelezés: ConNext Hungary Kft, Csiri Sándor

Fotó: Filep Krisztina, aszisztense Besenczi Richárd