A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Sauflon Innovációs Központ

Projekt adatok

Cím: 2360 Gyál Prologis Ipari Park
Dolgozók száma: 100
Átadás éve: 2014Q1
Méret: 300 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

BravoSincord Kft.

Tervező:

FÖLDES és Társai Építésziroda Kft.

Kivitelező:

Újlaki Építő Kft.

Leírás

Az innovációs központ kialakításának elsődleges oka az volt, hogy a potenciális vásárlókat reprezentatív helyszínen fogadják, ahol megtekinthetik a gyárat is, amely tapasztalatok szerint az egyik legjobb módszer arra, hogy az értékesítést támogassák. A gyár kiemelkedő technikai színvonalat képvisel magas esztétikai igényességgel és minőségbiztosítási rendszerrel, miközben a munkakörülmények is kiválóak. Ezért nem Budapesten, hanem a gyáli termelőüzemben lett kialakítva az innovációs központ, ahol akár 30 főt is vendégül láthatnak, miközben a minden igényt kielégítő konferenciaterm tréningek megtartására is alkalmas.A berendezési tárgyak, bútorok nem csak az ipari díszletekhez idomulnak nagyszerűen, hanem sokszínűségük új minőséget is képvisel ebben a különleges atmoszférában. A bútorok szintén különleges elemei a belsőépítészeti kialakításnak, hiszen a futurisztikus kereteket unikális tartalommal töltik meg, vagyis egy olyasfajta atmoszférát teremtenek, ami koherens egészet alkot, így sehol sem érezzük, hogy kompromisszumot kellett volna kötnünk. A bútorok kiválasztása és a belső terekbe integrálása során a Bravosincord együttműködve a belsőépítésszel, figyelembe vette, hogy a high tech ipari környezet adta lehetőségekhez illesszék a stílusos,de egyben funkcionális elemeket.