A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



ProInterier Kft.

Projekt adatok

Cím: 1138 Budapest Esztergomi 48
Dolgozók száma: 20
Átadás éve: 2018 Q2
Méret: 280 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Europa Design , Sapelli Trió

Kivitelezés:

Interface - ProInterier Kft., Nora - ProInterier Kft., ProInterier Kft.

Tervező iroda:

MádiLáncos Studió Kft.

Leírás

A ProInterier cégcsoport, a cseh és szlovák piac meghódítása után Magyarországon 2006-ban kezdte meg működését, mely a válságot követő években a belsőépítészeti piac meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területe irodaházak, közintézmények belső kiépítése, elsősorban gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók szerelése. A cég meleg burkolatok értékesítésével is foglalkozik, a világ legnagyobb modulszőnyeg gyártójának az amerikai Interface-nek, valamint a német nora® gumiburkolatoknak kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Prointerier székhelyének otthont adó békeidőkben épült, egyedi kialakítású és külsejű épület, eredetileg vasútállomásként funkcionált, melynek forgalma a 80-as évek közepén szűnt meg véglegesen. Kiváló elhelyezkedése és mérete miatt a vezetőség úgy döntött, hogy ezen a székhelyen nem változtat, ellenben korszerűsíti és felújítja az irodát a mai igényeknek megfelelően.

Az ACG reklámügynökség irodájának kivitelezése - mellyel 2018-ban sikerült elnyerniük az év irodája címet - kiemelkedő szerepet játszott cégünk életében. Ez a siker adta meg a végső lökést ahhoz, hogy a régóta tervezett felújítást a saját irodánk esetében is elkezdjük. A MádiLáncos Studioval már korábban elkezdett terveket aktualizáltuk és nekivágtunk a kivitelezésnek.

A teljes körű felújításra 2018 elején került sor, ami új megjelenésében hűen tükrözi a cég összes tevékenységét. A kreatív és indusztriális külsejű irodában a cég által forgalmazott burkolatok számtalan típusa is helyet kapott, melyek által a terület bemutatóteremként is funkcionál.