A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Az amerikai FLOWSERVE új Kutatás-Fejlesztési...

Projekt adatok

Cím: 1097 Budapest Gubacsi út 6
Dolgozók száma: 79
Átadás éve: 2018 Q4
Méret: 835 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Bakó Attila, Göbölyös Kristóf, Szeder Krausz Ági

Irodabútoros:

Office Line Kft.

Kivitelezés:

Amaryllis Decor Kft. - növénydekoráció, Ambi Light Kft. - világítástechnika, Decorfloor Kft. - padlóburkolatok, Evan 94 Kft. - lebonyolító, Tasnádi Kft. - irodai válaszfalak

Tervező iroda:

Art Front Hungary Kft., Batár Zsolt © fotó

Fejlesztő:

Flowserve Hungary Services Kft.

Leírás

A Flowserve 1997-ben jött létre. Ipari szivattyúk, szerelvények, szabályozó és nukleáris szelepek, precíziós mechanikus tömítések rendszereinek megtervezésével és előállításával foglalkozik, továbbá menedzsment-szolgáltatásokat nyújt, elsősorban az olaj-, gáz és feldolgozóipar számára. A texasi központú társaság 18000 főt foglalkoztat világszerte, ügyfeleik több mint 70 országból veszik igénybe az általuk kínált termékeket, szolgáltatásokat.
A cég 2016-ban Debrecenben nyitott üzleti szolgáltató központot, ahol 7 nyelven nyújtanak pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat az észak-amerikai és az EMEA régió számára.
A texasi központú Flowserve a debreceni BSC központja után a magyar mérnöki tudásra alapozva Budapesten hozott létre új Kutatás-Fejlesztési központot, mely kulcsfontosságú erőforrásként szolgál majd az innovatív megoldások kutatásában és fejlesztésében. Budapest kiválasztása mellett a befektetőbarát üzleti környezet, a logisztikai adottságok és a tehetséges mérnökök ittléte döntött.
A cég az Office Campus irodaházban bérelt ki egy 845 m2-es, üres irodahelyiséget, mely a főváros rehabilitációjának keretében épült a 9. kerületben, közel a belvároshoz, az autópályákhoz és a reptérhez.
A Flowserve management csapata tisztában van vele, hogy a munkavállalók testi-lelki-szellemi egészségének állapota nagyban befolyásolja a teljesítményt, a termelékenységet és az üzleti eredményességet, így egyik lefontosabb szempontjuk volt, hogy dolgozóinak minél modernebb, komfortosabban, úgynevezett well-being körülményeket teremthessenek. A 2. emeleti bérleményi terület sok természetes fényt kap, az itt dolgozók az üvegtetővel fedett, zöld belső udvart is használhatják.
A három különböző szakterületen dolgozó mérnökcsapat munkaállomásait open office rendszerben helyeztük el. Nagyon fontos szempont az irodabútorok kiváló ergonómiai kialakítása, a dolgozók kényelme érdekében, így ülő és álló helyzetben is használható íróasztalok kerültek elhelyezésre. A vezetők irodáit, valamint a kiszolgáló, ill. szociális tereket (tárgyalók, projekt szobák, konyha és étkező) a munkahelyekkel való közvetlen vizuális kapcsolat érdekében üvegfalakkal határoltuk. A biofil design jegyében különös hangsúlyt helyeztünk a természet belső térbe történő integrálására, színekkel, anyagokkal, felületekkel, valamint a közlekedő kiteresedéseibe dús növényzetet telepítésével. Az nyitott rendszerű irodák akusztikus problémáinak kiküszöbölésére a külső falakat hangelnyelő tulajdonsággal bíró függönyökkel kereteztük, az asztalok között akusztikailag csillapító paneleket helyeztünk el, valamint magán telefonbeszélgetések lebonyolítására kimondottan erre a célra készült telefonfülkéket terveztünk be. A cég számára fontos érték a munkavállalók megbecsülése és a dolgozók munkahelyük kialakításával való elégedettsége, ennek egyik fontos eleme a különböző pozíciókban dolgozó munkatársaik számára egyformán jó minőségű irodabútorok biztosítása. A bútorokat a megbízóval közösen, a leendő dolgozóik bevonásával választottuk ki. A recepciónál elhelyezett lobby térben kényelmes kanapékon és fotelekben van lehetőség egy-egy tárgyalás szünetében beszélgetni, valamint kisebb megbeszéléseket tartani. A tárgyalókat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkülönbözőbb igényeknek megfeleljenek, így került megépítésre öt darab, különböző befogadóképességű és felszereltségű helyiség, valamint egy kötetlen megbeszélésre is alkalmas kanapés tárgyaló. Mivel egy általános használatú étkező napi kihasználtsága max. 2-3 óra időtartam, így e területen vonzó teret alakítottunk ki, mely helyiség ebédidőn kívül work café-ként, vagy co-working irodaként tud működni akár a belső, akár a külső munkatársak számára.
A munkakörnyezet és a vállalati image harmonizálásának érdekében a tér fő design elemeiként a cég brand színeit alkalmaztuk a különböző felületeken, melyek jó alapot képeztek egy modern, letisztult, de ugyanakkor a munkahelyen is otthonosság érzetét keltő belső tér kialakításához.