A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Spiritcom Médiaügynökség

Projekt adatok

Cím: 1138 Budapest Riverloft, Révész u. 27.
Dolgozók száma: 6
Átadás éve: 2014Q1
Méret: 84 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Buzogány Ildikó

Kivitelező:

Proarchitekt Bt. , Individual Furniture Kft

Tervező:

Geppetto Belsőépítész Iroda

Tulajdonos:

Spiritcom Médiaügynökség

Leírás

A Riverloft Irodaház leválasztott szárnyában reklám és médiaügynökségek összeköltözésével alakult ki ez a jól átgondolt iroda-közösség.A már évek óta a Riverloftban dolgozó JWT Budapest és Crane szövetkezett az új irodahelyet kereső partnercéggel, a Spiritcom Kommunikációs Kft-vel, és úgy alakította át közösségi tereit (közös recepció, nagy tárgyaló, konyha) ill. létesítettek újat az operatív irodarészek mellett, hogy mindhárom cég számára praktikusan használhatók legyenek.Buzogány Ildikó belsőépítész (Geppetto Belsőépítész Iroda) segítségével készült el az átalakítás, ugyanúgy, mint annak idején beköltözéskor is. A kialakításban a Spiritcom kollégái aktívan részt vettek.A felújított gyárépület adottságai meghatároznak egy alap loftos hangulatot: nagy belmagasságú, tágas terek, natúr téglafalak nagy ablakokkal, sok természetes fény, gépészeti és vizes helységek kötöttségei. Alapvető elvárás volt ennek a hangulatnak a megtartása, a leválasztott funkcionális egységek megfelelő térkapcsolata és köztük a jó tájékozódás. Fontos, hogy ebben a közösködésben is megőrizzék a cégek önállóságukat és saját arculatukat.Emberi léptékű, közvetlen, kreatív, a cégek hivatását, küldetését, piacon elfoglalt szerepét tükröző, költséghatékony iroda kialakítása volt a cél.A belsőépítész koncepciójában az anyagok, a színek a tér részeivé válnak. A szőnyeg puha textilje oldja a kemény loftos hangulatot és jó idegenvezető a térben: a liftből érkezve szőnyeg sávok mutatják az utat, az üvegajtón keresztül az irodába, felkúsznak a recepciós pultra, majd mögötte a falakra, hordozzák a logókat, jelzik az irányt. Jelzik a funkciókat a falak arculati színei is.A Spiritcom területe két részre osztott, egy hat fős irodatérre és egy kis tárgyalóra. Az irodatér rendezettségét egy képregénnyel álcázott, a teljes falat beborító szekrény biztosítja.  A tárgyaló belső használatban pihenést és kikapcsolódást szolgáló, másfelől kisebb, közvetlenebb ügyfél beszélgetésekre is alkalmas hedonista helység,  közösségi  bistro-blokkal, heverővel, játékmonitorral.Az elkészült iroda hűen tükrözi a céget és munkásságát, hitvallását: egyénre szabott , nagyvonalúan kreatív, színes, izgalmas, mozgalmas, de rendezett, stílusok keverednek szerethető eklektikában. A képek, a grafikák, a tárgyak mind képviselnek ill. jelentenek valamit, személyes kötődéssel.