A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Egis Közösségi Munkatér

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Lehel u. 15.
Dolgozók száma: -
Átadás éve: -
Méret: -

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Ambi Light Kft.

Irodabútoros:

Europa Design

Belsőépítész:

Mauricio Flores

Tervező iroda:

Ambienta

Kivitelezés:

Epronex Építő Zrt.

Leírás

A több mint százéves múltra visszatekintő vállalat belső kultúraváltási célkitűzéseivel párhuzamosan újult meg a Lehel úton található kereskedelmi központ földszinti étkezője, ahol a nevéhez méltóan együttműködéssel, a munkavállalói igények előzetes felmérésével és figyelembevételével valódi közösségi munkatér került kialakításra.

A recepció, lobby, kávézó-étkező és terasz funkciókat is magában foglaló terület kialakítását az Ambienta, Mauricio Flores, építész-tervező és az Europa Design csapata végezték, az Egis munkatársainak bevonásával, egy irodai audit keretében elvégzett felmérés alapján. Ennek során, a szervezeti kultúraváltás jegyében az Egis dolgozóit elsősorban arról kérdezték, hogy mi segítené a kollégáikkal történő eredményes együttműködést, a hatékony csoportmunkát.

Az alapvető építészeti koncepció egy átlátható, letisztult tér megtervezése volt, amely a különböző bútorok elhelyezésével több funkció ellátását teszi lehetővé:
Az akusztikus, magas háttámlás kanapék és fotelek elvonulásra, fókuszmunkára alkalmasak, a fali, és mennyezeti akusztikus panelek elhelyezése, illetve a fotelek hangelnyelő függönnyel történő leválasztása a nyitott térben történő kommunikáció zavartalanságát segíti, a telefonbeszélgetések pedig akár külön telefonfülkében is történhetnek. Ugyancsak a megbeszélések nyugodt lebonyolítását teszi lehetővé, az építész, Mauricio Flores által tervezett, a gyógyszergyár tevékenységére is utaló kapszula formájú akusztikus bútor.

A munkálatok során külön kihívást jelentett a hétemeletes irodaépület mindennapi zavartalan működésének biztosítása, ami a beruházásban résztvevő összes partner részéről különleges odafigyelést és összehangolt csapatmunkát igényelt a 6 hónapnyi folyamatos munka alatt, így már az építkezés során megvalósult a tér koncepciójának alapgondolata, az együttműködés.