A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Viacom

Projekt adatok

Cím: 1113 Budapest Bocskai út 134-146.
Dolgozók száma: 235
Átadás éve: 2014Q3
Méret: 2910 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

DVM group - Kivitelezés

Irodabútoros:

Poziteam, Smart Office Solutions Kft.

Kivitelező:

Jones Lang LaSalle Kft.

Falgrafika:

Pimp My Wall

Leírás

London és New York után a világ harmadik legnagyobb Viacom központja létesült Budapesten. A 2910 m2 alapterületű tágas irodát a médiacég különböző területeken dolgozó 235 munkatársa vehette birtokba 2014 második felében. A Viacom fő profilja a szórakoztatás, így a Dorottya-udvarban található főhadiszállás különleges belsőépítészeti megoldásai is a showbusiness világába kalauzolják a látogatókat és a munkatársakat. Ugyanakkor itt található a Viacom egész Európára kiterjedő pénzügyi szolgáltató központja is, amely számos fiatalt vonzott a céghez és a munkahelyek kialakításánál kiemelten figyeltek az ő igényeikre is: legyen ez egy modern, laza iroda, amelyben adott az összes technikai és informatikai feltétel a munkájukhoz.Játékosság és újító szellem – ezek a Viacom legfontosabb ismérvei. A nemzetközi médiavállalat fontosnak tartotta, hogy munkatársai felszabadíthassák kreatív energiáikat, illetve kényelmes és modern környezetben dolgozhassanak. Megőrizve a Dorottya-udvar markáns „loftos” hangulatát, hatalmas egybefüggő „open office” jött létre. Így a korábban az épület több szárnyában elhelyezett osztályok egy területen egyesültek, a közösségteremtés és a kommunikáció könnyedebbé vált. Lényeges elem a fény, amely hatalmas üvegfalakon keresztül árasztja el a belső tereket. A felhasznált anyagok ipari jelleget csempésznek az egykori gyárépületbe, a színek játékával és a berendezéssel ugyanakkor otthonossá és modernné is téve az irodát.A Viacomnál a szórakoztatóipar körül forog az élet és számos különleges tervezési megoldás utal a televíziózásra. Nagyméretű festmények borítják a falakat, amelyeken megelevenednek például a Comedy Central nagy kedvence, a South Park, valamint a Bob burgerfalodája jelenetei. Ezek mind egyedi készítésű elemek, hazai alkotók munkái, csakúgy mint a magnószalagokból készült világtérkép.A tárgyalók elnevezései is ezt a világot idézik, így kerülhetett fel az Agymenők világhírű „Bazinga” kiáltása az egyik terem falára, míg egy másik az „Enterprise” űrhajó nevét viseli, de említhetjük a hatalmas „Beavis&Butthead” tárgyalót is. Fontos szempont volt, hogy a dolgozók az open office-ban privát területhez is jussanak, e célt szolgálja a Selfie szoba, valamint a különleges kialakítású telefonfülkék, amelyek biztosítják a telefonbeszélgetések intimitását. A recepciós pult impozáns és masszív, egy magyar találmány, az üvegbeton adja az alapját. A beton mögött egy ledfal található, amelyen bármilyen üzenet megjeleníthető, így a vendégek már pár méter után átérzik a Viacom hipermodern, mégis laza hangulatát.