A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



BISTRO Reklámügynökség - Creative Business...

Projekt adatok

Cím: 1118 Budapest Hegyalja út 44.
Dolgozók száma: 30 fő
Átadás éve: 2018 Q1
Méret: 380 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Tervező iroda:

81font Architecture & Design

Leírás

Milyen egy valódi 21 századi munkahely? Tágas, világos, közösségi terei lehetőséged adnak a kooperatív munkára, de a nyugodt elvonulásra is. Amellett, hogy ellátja irodai funkcióit, élettérként is működik, hisz az emberek a napjuk nagy részét itt töltik. Egy ilyen munkahely létrehozása volt a cél a Bistro Reklámügynökség új irodaépületének kialakításakor, melyet a 81font architecture & design csapata végzett az ügynökség tulajdonosaival szoros együttműködésben.

A 81font architecture & design csapata hírnevét a legnépszerűbb budapesti vendéglátóhelyek arculatának megalkotásával szerezte. Szendrő Péterrel az élen ikonikus szórakozóhelyek, bárok és bisztrók enteriőrjeit alkották meg az elmúlt években. Ez a fajta tapasztalat volt az, ami miatt a Bistro úgy döntött, a 81font a legmegfelelőbb partner az új székhelyük kialakításához, melynek arculatát a tulajdonosok egy hagyományos iroda helyett sokkal inkább egy belvárosi bisztróhoz hasonlónak álmodták meg. Az e célból megvásárolt budai villaépület már évek óta kihasználatlanul állt. Bár teljesen fel volt újítva, új tulajdonosai mégis úgy döntöttek, hogy betonig visszabontatnak és újrakezdenek mindent, hogy a Bistro-csapat főhadiszállása teljesen kifejezze az ügynökség szellemiségét és a munkatársak számára is szerethető élettér jöjjön létre.

Orbán Ákos, a projekt vezetője szerint a legérdekesebb kihívás a koncepció megalkotása volt. Az ügynökség vezetőivel közösen fogalmazták meg, mitől lehet az új épület igazán „bisztrós”, ahol a cég markáns arculata mellett a belvárosi bárok stílusjegyei is megjelennek és következetesen végigvonulnak a különböző tereken. Végül a világos, nyers színek és természetes anyagok mellett döntöttek, és itt-ott mindig visszaköszön a Bistro arculati színe, a piros kicsit narancsos árnyalata. Ezt a koncepciót követve készültek a teljesen egyedileg tervezett bútorok is.

A másik nagy kihívás a terek felosztása volt, tehát annak eldöntése, hogy melyik munkatárs hova ül majd. Mivel az ügynökségi folyamatokban sok jól elkülönülő munkafázis van, a tervezők a teljesen egybenyitott terek helyett inkább azt választották, hogy a különböző osztályoknak legyen saját, leválasztott irodája, emellett viszont az egész tér emeletenként legyen átlátható. Így jött az üvegfalas portálszerkezetek ötlete, melyeknek köszönhetően a munkatársak egy térben, mégis akusztikailag szeparáltan tudnak dolgozni. Ennek köszönhetően a közösségi élmény megmarad, és a rengeteg fény is szabadon áramlik. Az üvegfalak keretei acél zártszelvényekből készültek, és ez az anyag a bútorokon is végigvonul.

A Bistro új irodájában a terek rendkívül nagyvonalúak. Ilyen a tágas tetőtér is, ahol a cégcsoporthoz tartozó Lila füge stúdiója, valamint egy hatalmas közösségi tér is helyet kapott. Az épületen belül több olyan helyiség is létrejött, ahol a különböző részlegek munkatársai találkozni, kooperálni tudnak egymással. A csapat kedvenc szintje a fogadótér lett, ahol több funkció találkozik. Amint az ember belép, egy hangulatos bisztróban találja magát. Az egyedi gyártású recepciós- és bárpultok mellett kényelmes ülősarok és trendi kávéházi asztalok fogadják a látogatót. Az alkotók szerint ez a tér fogalmazza meg legjobban a „Bistro-hangulatot”: Egy vidám hely, ahol az emberek szívesen töltik az idejüket, legyen szó meetingről, közös étkezésről, vagy egy jó beszélgetésről.

(forrás: Octogon Magazin / Farkas Noémi)