A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Whitepages Hungary

Projekt adatok

Cím: 1075 Budapest Madách Imre út 13-14, Madách Trade Center
Dolgozók száma: 10
Átadás éve: 2013Q4
Méret: 259 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Be light Kft.

Irodabútoros:

Do Work Kft., Europa Design

Belsőépítész:

N-Martin Architectural Studio - Nikola Martinovic

Növénydekoráció:

PlantArt Kft.

Kivitelező:

Adácsi-Épker Kft.

Belső árnyékoló:

Árnyépszer Kft.

Grafikai design megoldások:

Baranyai András Egyéni Vállalkozó

Audiovizuális rendszerek:

Technika Market Kft.

Leírás

Élő fa köti függőlegesen össze a Budapest belvárosában található Madách Trade Center tornyának legfelső szintjeit, amely a fejlődés és a folyamatos növekedés fontosságára hívja fel a figyelmet. Természet-központú belsőépítészeti koncepcióval leképezett ars poetica, a 21. századi kihívásoknak megfelelő ‘open office’ munkakörnyezet, csocsóasztal, sörcsap, és séta a tetőteraszon - mindez a Whitepages európai központjában.



Örökpanorámás európai központot alakított ki a Whitepages a Madách Trade Centerben, amellyel a cég az átlátható online világba pozícionálja magát. A nyitott, egy légterű iroda munkaállomásait nagy közösségi terekben helyezték el, ezzel is ösztönözve a stratégiai problémamegoldásra specializálódott szakemberek csapatmunkáját.



Nikola Martinovic, a projekt szerb belsőépítésze, olyan irodateret teremtett, ahol a belsőépítészeti elemek nem zavarják a látványt, így az iroda panorámás kilátást nyújt Budapestre. Az élénk színű, kellemes környezetben, a munka mellett pihenés is lehetséges a Lounge területeken, ahol, nem szokványos módon csocsózásra és sörcsapolásra is lehetőség van.



A Whitepages irodája a tetőterasszal együtt a Madách Trade Center legfelső három szintjét birtokolja. A 10. szinten, a tízfős ‘open space’ irodatér mellett, belvárosi panorámára néző, mozgatható üvegfallal elválasztott tárgyalót találunk, amely tovább bővíthető 30 fős konferenciateremmé.



Egy szinttel feljebb látható a projekt különlegessége, a domináns élő fa, amelyet izgalmas kihívások mellett juttattak fel a 11. szintre. A fát körülvevő faládából 3 képernyő emelkedik fel, amelyeken folyamatosan követhető a programozói munka eredménye.



A Whitepages iroda legfelső, 12. szintjén zöldfal erősíti a fa koncepcióval megkezdett természeti motívumot. Az alsóbb szintről felnyúló fakoronát bárasztal veszi körbe. A boltozat alatti Lounge térben aktív és passzív pihenésre is lehetőség van: csocsóasztal és kanapé áll a dolgozók rendelkezésére. A tér hatalmas belmagasságú kupolájára az irányított világítás hívja fel a figyelmet. A centrikus tér előnye, hogy az irodát minden irányból természetes fény éri, amelyet fényáteresztő függönyözéssel megszűrve engednek a belső térbe. Erről a szintről közelíthetőek meg az irodaház tetőteraszai, amelyekről páratlan panoráma tárul Budapest belvárosára.



Az iroda berendezése során az Europa Design bútorainak kínálatából is válogattak. A Whitepages Hungary Kft. összes alkalmazottja az Actiu Mobility elektromosan állítható magasságú asztalnál dolgozik. Minden asztalhoz egy-egy kárpitozott paraván került, ahol a keret színe megegyezik az asztallap fehér színével. Az Actiu spanyol gyártó legújabb hangelnyelő paravánja képes csökkenteni a környezeti zajt, véd a hangvisszaverődéstől és torzulásoktól, amelyek ronthatják a tér akusztikáját. Az asztal széléhez rögzíthető CBS Flo monitortartó karoknak köszönhetően több szabad hely marad a munkavégzéshez. Az open space irodában az amerikai Herman Miller Embody forgószékek garantálják az ülésergonómiát. Mivel az alkalmazottak nem végeznek papírmunkát, így az iroda bútorozása nem igényel kis szekrényeket, konténereket. 



A belsőépítészeti tervezés során a bútorozás mellett a világítótestek kiválasztására és a fények összhangjának megteremtésére is nagy figyelmet fordítottak, így a lehető legtöbb fény éri a munkahelyeket és Lounge irodatereket. A lámpatestek nemcsak önmagukban, design elemként állják meg helyüket, hanem szorosan illeszkednek a belsőépítészeti koncepcióhoz is. Jó példa erre a lépcsőház különleges, cikk-cakk formájú világítása.



A burkolatok kiválasztásánál szintén a praktikum, változatosság és teljes összhang dominál, így a bejárat és a konyha gumipadló borítású, a dolgozóterületekre természetes és anti-allergén szőnyeget fektettek, a pihenő Lounge zónára parkettát helyeztek. Az iroda nagyrészt fehérre festett, a lépcső nyersbeton falát kezeletlenül hagyták. A természeti koncepciót követve a központi falak nagy részét tömör fával burkolták, amely polcokat rejt, illetve beépített szekrényként funkcionál.



A budapesti Whitepages iroda, átgondolt belsőépítészeti megjelenésével, valamint az irodaház lokációjából adódó páratlan örökpanorámás kilátásával felveszi a versenyt bármely nemzetközi irodával. A szervezet ars poeticájának leképezése, valamint az élő fa koncepció markáns, erőteljes hatása méltó helyre pozícionálja az irodát mind az üzleti-, mind a fővárosi irodapiaci életben.