A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A GRAPHISOFT székház újjászületése

Projekt adatok

Cím: 1031 Budapest Záhony utca 7
Dolgozók száma: 350
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 5700 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Basic Collection Kft., Haworth Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft., Smart Office Solutions Kft. - Bene Irodabútorok

Belsőépítész:

Demeter Design Stúdió, MádiLáncos Studió Kft.

Világítástechnika:

Rio Lámpastúdió Kft., SOLINFO Lighting & Home

Kivitelezés:

Art'N Bau Kft., Milliken - Decor Floor Kft.

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Fejlesztő:

Graphisoft Park Ingatlanfejlesztő Kft.

Leírás

A GRAPHISOFT® székház a 20.századi magyar irodaház építészet egyik ikonikus példája, ami egyben a cég nevét viselő irodapark névadója is. Cságoly Ferenc és Keller Ferenc vezette Építész Stúdió által tervezett irodaház meleg tégla külső- és fa belsőépítészete tágabb értelemben stílus-, közvetlenül egyedi mikroklímateremtő. Ez az ikonikus épületegyüttes a kezdetektől - több, mint 20 éve - ad otthont az ”első magyar startup”-nak. A GRAPHISOFT 1982 óta fejlesztett építészeknek épületinformációs modellezési (BIM) megoldásokat, ARCHICAD® nevű tervező szoftverével világszinten piacvezető. A cég mérete az 1998-as beköltözés óta megnégyszereződött.

A tervezési feladat a székház belsőépítészeti újraértelmezése volt; a tervezők számára a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy úgy alakítsanak ki egy agilisan szerveződő szoftvercég kiszolgálására alkalmas flexibilis irodatereket, hogy közben elkerüljék a mára már túlhaladott “open office” nyilvánvaló hátulütőit. A tervezők egyik oldalon igyekeztek megőrizni az épületek meglévő térstruktúráinak előnyeit, miközben teljesen megváltoztatták az operatív és a különböző munkaközösségek működési struktúráját. Nyitott terekkel transzparens térstruktúrákat igyekeztek kialakítani, olyan közösségi kollaborációs terekkel operáltak, amely téregységek eddig egyáltalán nem léteztek az épületen belül. A megrendelő kifejezett kérése alapján kerülték a belsőépitészeti “design gegeket”, az eredeti épületeben megjelenő meleg anyaghasználatot tiszteletben tartották, harmonikus vizuális egység kialakítva a meglévő és az új anyagok, szerkezetek között. A közösségi terek megnyitása a különleges dunai környezet felé, olyan kreatív igényes térstruktúrát hozott létre, ami teljesen újszerű környezetet teremtett a GRAPHISOFT számára.