A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



BlackRock

Projekt adatok

Cím: 1134 Budapest Váci út 47.
Dolgozók száma: 430
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 5000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Növénydekoráció:

Deep Forest

Mobilfalak:

GMB Stúdió Kft

Irodabútoros:

Hunters, Mobili Mania

Belsőépítész:

Perkins+Will

Projektmenedzsment:

Cushman & Wakefield

Fejlesztő:

GTC

Leírás

A BlackRock a világ vezető befektetési és kockázatkezelő cége és nagyobb összeget kezel, mint az összes többi befektetési cég a világon. 14.000 munkaválallónk folyamatosan új és innovatív megoldásokat keres, hogy ügyfeleink – akik között megtalálhatóak magánszemélyek, alapítványok, kormányok, cégek, jótékonysági szervezetek, állami- és magánnyugdíj alapok, pénzügyi szervezetek – megvalósíthassák pénzügyi céljaikat. A BlackRock 70 irodájával, 30 különböző országban a szó szoros értelmében világcég, ami nemzetközi elérhetőséget párosítja a helyi szolgáltatásokkal és kapcsolatokkal.
A BlackRock 2017 januárjában hozta nyilvánosságra, hogy Budapesten hozza létre fejlesztési és technológiai központját. Azóta a budapesti iroda az EMEA régió 20 irodája közül a harmadik legnagyobb lett, valamint a legnagyobb Európa kontinentális részén.

A BlackRock budapesti irodáját mára már 450 munkatárs tekinti otthonának, akik 20 különböző országból származnak. Különösen büszkék vagyunk arra az 50 magyar kollégánkra, akiket külföldről sikerült hazacsábítanunk. A munkatársak sorkétű feladatokat látnak el a háttértámogatástól kezdve az ügyfelek közvetlen támogatásán át egészen a cég számítógépes alkalmazásainak fejlesztéséig.

A BlackRock célja az volt, hogy egy olyan inspiráló irodateret teremtsen, ami HUB-ként funkcionál, támogatja és arr ösztönzi az itt dolgozókat, hogy kreatívak és innovatívak legyenek, és elérhessék a tehetségüknek megfelelő szintet.