A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



EY office 2.0

Projekt adatok

Cím: 1132 Budapest Váci út 20
Dolgozók száma: 650
Átadás éve: 2018 Q4
Méret: 7200 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

LAB5 Építésziroda

Növénydekoráció:

Plantart

Irodabútoros:

Smart Office Solutions

Kivitelezés:

Anteus - locker zárrendszer, Batár Zsolt © fotó, DVM group - Fitout, Láng Faépker - asztalos munkák , Leskó Tamás © fotó

Projektmenedzsment:

B.Nagy Ferenc - MÉRTÉK, Jones Lang LaSalle Kft. (Sallai Enikő), Nagy Hajnalka

Fejlesztő:

WING Zrt.

Leírás

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak, ahol itthon több mint 600 ember dolgozik.
7 200 négyzetméteres belvárosi irodaházunkat alig több mint két év alatt újítottuk fel, számos fázisban. A projekt megvalósításán mintegy 100 ember dolgozott a tervezőtől kezdve, a kivitelezőn át, kollégáinkon keresztül. Részvételünk azért volt fontos a munkálatokban, hogy igazán sajátunknak érezhessük az irodát. Tárgyalóinkat az általunk megszavazott világhíres magyarokról neveztük el, mint például Puskás Ferenc, Karády Katalin, Kodály Zoltán vagy Szent-Györgyi Albert.
Alapvetőnek tartottuk, hogy olyan inspiráló irodai környezetet alakítsunk ki, ahol amellett, hogy maximálisan a feladatainkra tudunk fókuszálni, kikapcsolódásra vagy szükség esetén feltöltődésre is legyen lehetőségünk. Rugalmas munkaidőben dolgozunk, ezért több száz egyenértékű munkaállomás és clean desk policy teszi lehetővé, hogy bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb helyet. A hat emeleten kialakított 150 különböző méretű tárgyaló a csapatmunkát, a relaxációs szobák a kikapcsolódást, az úgynevezett ’celebration room’ sikereink ünneplését, konferencia központunk pedig az ügyfélkapcsolataink további mélyítését segítik.
Új atmoszféránk tükrözi vállalatunk céljait és szervezeti értékeinket. A piacon egyedülálló technológiai újításaink, mint például a saját ötlet alapján fejlesztett catering applikáció vagy a digitális vendég-regisztráció jellemzik irodaházunk. Elkötelezettek vagyunk környezetünk tudatos védelme iránt, ezért olyan környezettudatos megoldásokat is alkalmaztunk, mint az energiatakarékos, automatikusan lekapcsolódó világítás vagy az infraérzékelős vízcsapok. Nagy kihívást jelentett az EY márka színeinek diszkrét és harmonikus megjelenítése az irodatérben, aminek a megvalósítása elsöprő sikert aratott Kollégáink és Ügyfeleink körében egyaránt.