A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



BETSSON BUDAPEST OFFICES 2.0

Projekt adatok

Cím: 1095 Budapest Tinódi u. 1-3. (Malo
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 210 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Kinnarps Hungary Kft.

Világítástechnika:

LUMINIS KFT.

Belsőépítész:

PYXIS NAUTICA

Kivitelezés:

FAVORIT / Dobos Ferenc

Fejlesztő:

OPTINVEST ZRT.

Tervező iroda:

PYXIS NAUTICA

Leírás

A BETSSON budapesti irodájának tavaly szeptemberi megnyitója óta eltelt bő egy év. A korábbi iroda megnyerte a 2017-es Év Irodája Díjat kisvállalati kategóriában. Hihetetlen öröm, nagy megtiszteltetés, óriási büszkeség minden résztvevő részére. Egy év telt el…megtöltötték tartalommal, élettel, belakták…majd kinőtték és új, bővített iroda bérlésére, kialakítására adták fejüket. Milyen visszaigazolás ez? Szeretik, élik, a mindennapok legértékesebb idejét töltik itt a Betsson kollégák. Fejlődnek, bővülnek. Ez mindenkinek feladatot adott…úgy összekötni a fizikailag elkülönült helyiségeket a már meglévő, díjnyertes irodával, hogy az, egy még értékesebb “zug” legyen, egy új iroda, ahol minden megvan, de a közösségi tér mégis visszacsalogat a nagy iroda lounge helyiségeibe.

Sikerült. Funkcióban, stílusban teljes egyezőség, kicsit viszont más. Az 1880-as években épült, egykori Gizella Gőzmalom indusztriális jellegét, a loft irodákra jellemző nagyvonalúságot, tervezett hanyagságot megőriztük. Követtük a Betsson színeket, stílust. A közösségi tér közös reggelikre, rövid egyeztetésekre biztosít komfortos teret…az igazi közös programokra viszont a nagy iroda lounge terei és teraszai hivogatnak. A két irodát teljesen megegyző, hatalmas svéd fenyőből készült kapuk nyitják össze…egy átrium szolgál hídként a két iroda között, nincs különbség ki hol dolgozik.

Az iroda az utcafronton helyezkedik el, az utcai forgalom és az irodai munka egy szinten történik, nem választja el több emelet és számos recepció az irodát és a városi nyüzsgést, igazi kozmopolita érzés ez. Imádják az itt dolgozók, motorral és biciklivel szinte a munkaállomás előtt lehet parkolni. Hol lehet ezt így máshol?

Ez az iroda a 2017-ben elkészült iroda kistestvére. Az ott debütáló designnal a cég azonosult, itt azt már kötelező érvénnyel kezeltük. A betérőt hasonló, bár nem annyira grandiózus tömörfa emelvény fogadja, pici lounge lobbyval. Az openspace iroda is azonos munkaállomásokkal, székekkel, akusztikai paravánokkal és növényládákkal operál. A mellékhelyiségek is hasonló fekete dobozként megfogalmazott hátfalba lettek elrejtve (wc, szerver, tároló). Az iroda a nagy iroda konyhájának is megkapta a kis teakonyha testvérét. A téglafalak, látszó gépészet, fekete lámpa függesztékek, kézzel festett téglafreskók továbbra is hozzák a korábban megcélzott loft hangulatot.