A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Supercharge

Projekt adatok

Cím: 1075 Budapest Károly körút 9.
Dolgozók száma: 90
Átadás éve: 2018 Q3
Méret: 650 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

INTRA - Tsengwabeka Nicole, Saskőy Vanda

Kivitelezés:

Beton-Dekor Art, Hász Kft., Hegedüs Babett (Colorbrigade)

Projektmenedzsment:

INTRA - Tsengwabeka Nicole, Supercharge - Krasznai Farkas

Leírás

A Supercharge-nál mobil és webes alkalmazások készítésével foglalkozunk, lefedjük az egész termékciklust a tervezéstől a fejlesztésig. Egész kultúránkat áthatja, hogy négy egyetemi jóbarát alapította cégünket, és az első években köréjük gyűlt csapat is szintén egy kiterjedt kapcsolati hálóból került ki. Ez az organikus növekedés különlegesen alakította kultúránkat, amit természetesen tudatosan építettünk tovább, hogy immár közel 90 fővel rendelkező fejlesztői stúdió lehessünk. Lassan egy évtizedes fennállásunk alatt több mint 200 digitális terméket készítettünk, amiket ma már milliók használnak világszerte. Ha szoktál házhoz rendelni, ismerős lehet a Netpincér új mobilalkalmazása, amely szintén a mi gyermekünk.

Olyan céget szerettünk volna létrehozni, ahol és amiért érdemes az egész csapatnak dolgozni, így jó kedvvel jöhetünk reggelente az irodába. Ez a szellemiség meghatározza mindennapjainkat, ami természetesen a körülöttünk lévő térre is hatással van. 2015-ben költöztünk be a Károly körúti irodaházba, ahol eleinte csak pár asztalt, majd egy szintet és később 2017-re az egész irodaházat kibéreltük. Korábban az épületben a magyar tech ipar olyan ikonikus cégei működtek, mint a Prezi is, akik erősen rajtahagyták kéznyomukat a tereken. Úgy éreztük, itt az ideje, hogy saját képünkre formáljuk a tereket, így belekezdtünk egy nagy felújítási projektbe. Fontosnak tartottuk, hogy bevonjuk a csapatot az ötletelési fázisba, hogy mindenki úgy érezhesse, hogy tett valamit azért, hogy egy barátságos és otthonos térben működhessünk minden nap.

Supercharge-osnak lenni egy különleges érzés, amit bárki megtapasztalhat, aki egy kis időt eltölt az irodánkban. Gördeszkával járunk a konyhába, a csocsó nem csak dísznek van, hanem vérre menő csaták zajlanak minden ebédszünetben, bárhova nyúlsz, mindenhol találsz egy jó könyvet a házi könyvtárunknak köszönhetően, többféle kávénk van, hogy mindenki koffein igényét kielégítsük. Vannak Superkutyusaink is – az egészen pici utcai vegyestől a kamaszodó vizsláig – továbbá az onboarding folyamat része, hogy megtanuld hogyan kell hordót cserélni a céges sörcsapon. Folyton pörgünk, imádjuk a munkánkat, de egy kihívásokkal teli nap vagy fontos meeting után szeretünk lazítani és megünnepelni a sikereinket. Ezért tartottuk fontosnak, hogy az új irodánk tükrözze ezt a összetettséget és a workstation-ök mellett helyet kapjanak az úgynevezett work-café-k, chill area-k, ahol pihenhetünk, filmezhetünk, játszhatunk, de persze csoportosan brainstormingolhatunk, dolgozhatunk is.