A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



SAP Iroda

Projekt adatok

Cím: 1031 Budapest Záhony 7
Dolgozók száma: 1100
Átadás éve: 2018 Q4
Méret: 20000 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Árkossy Bútor Kft., Blue Business Interior Kft., D!sign Solutions Kft., IBC Orbán Kft., Office Art & Design Kft.

Belsőépítész:

MádiLáncos Studio Kft

Világítástechnika:

Solinfo

Projektmenedzsment:

Arcadis/BlueWay

Kivitelezés:

FITOUT Zrt.

Leírás

A Graphisoft Parkban épülő új irodaszárnyak és az akkor már közel 10 éves meglévő épület felújításának belsőépítészeti tervezése 2015 végén indult kezdődött. Az ütemezett munka eredményeként elsőként az S2-3 épületszárnyak kerültek átadásra 2017 nyarán. Azt követték az S4-5 épületszárnyak, majd végül a meglévő épület felújítása készült el 2018 végére.
A projekt kezdetén a különböző szervezeti egységeket képviselő delegáltak workshopokon vettek részt, ahol a tervezők megismerhették a szervezeti struktúrát és az SAP munkamódszereit. Egy kérdőíves online felmérés során pedig minden munkavállaló lehetőséget kapott, hogy megfogalmazza az új irodával kapcsolatos elvárásait, elképzeléseit.
Ezekből két domináns elvárás körvonalazódott: a tárgyalók és kollaborációs terek könnyű hozzáférhetősége és a koncentrált munkavégzést zavaró körülmények minimalizálása iránti igény. Ennek legfőbb oka, hogy a meglévő tárgyalók a homlokzatokra épültek, nagy közlekedési forgalmat generálva az irodán keresztül a lépcsőházak irányából; elvéve a természetes fényt a munkahelyektől.
Az előkészítő munka eredményei már az első alaprajzi vázlatok készítésekor felhasználásra kerültek. A homlokzat mentén a világosabb, zöldre néző terekben a nyitott irodák kerültek elhelyezésre; míg az egyéb funkciók (tárgyalók, kollaborációs terek, focus szobák és fénymásolók) a belső zónákba kerültek, az nyitott tér térfalait alkotják. Így mindenki számára néhány lépéssel elérhetővé vált az összes szükséges funkció, minimalizálva ezzel a szinten belüli zavaró átközlekedést. A létrejövő belső magok további előnye, hogy emberléptékű, otthonos terekre osztják a szinteket. A határoló falak alaprajzilag megmozgatásra kerültek, dinamikát és izgalmas átlátásokat csempészve a terekbe.
A munkavégzés jellemzően kisebb csoportokban történik, melyek összetétele projektenként változik. Hogy a tagok közti kommunikáció hatékonyabb legyen, a munkaállomások mozgathatóak. Az irodatér néhány mozdulattal átrendezhető, hiszen a csapatokat csak könnyű térelválasztó paravánok határolják egymástól. Minden a maximális flexibilitást szolgája. A változó elrendezésből adódó játékosságot a tér belsőépítészeti elemei is erősítik: véletlenszerű a lámpatestek elrendezése, a falburkolati panelek osztásai és mintázata, de még a falakon megjelenő színfoltok is.
A szintek tematikája a korábbi tárgyalónevekből (Puli, Komondor, Harcsa, Vidra, Uhu, Sárgarigó) ered: a földszint ásványkincsekből és földszínekből, az első emelet hazánk vizeiből és azokhoz köthető színvilágból építkezik. A legfelső szinten az égbolt színei, valamint ahhoz köthető elemek dominálnak. A színeken túl a grafikákban, a lámpaválasztásban és a bútorok formavilágában is visszaköszön a föld, a víz(part) és az égbolt.
Az anyagválasztásban az akusztika, a minőség és a fenntarthatóság játszották a főszerepet: komfort hátlappal ellátott, újrahasznosított anyagokból készült padlószőnyeg, hangelnyelő falburkolatok (perforált MDF, filc, kárpitozott felületek) és álmennyezetek javítják a munkavégzés komfortját. A falakon a munkahelyekhez közel írható felületek kerültek kialakításra, melyek körül rövid megbeszélések, brainstorming tud kialakulni.
Az ebéd és kávészünetek eltöltéséhez az épület súlypontjában minden emeleten teraszkapcsolattal rendelkező, tágas és világos teakonyha helyezkedik el, amik a korábbi sötét, néhány m2-es konyhák után igazi közösségi találkozóhelyként szolgálnak. Ezek oldottabb hangulata, erőteljesebb színei a munkakörnyezetből való pillanatnyi kiszakadást és a feltöltődést szolgálják.