A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Il Bacio di Stile

Projekt adatok

Cím: 1061 Budapest Székely Mihály utca 14.
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2014Q1
Méret: 1200 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Világítástechnika:

Ambi Light Kft.

Irodabútoros:

Basic Collection

Belsőépítész:

Moodoo Design Kft. Szegő Gábor , Hitka András , styling: Ternovszky Zita

Vezető tervező:

Moodoo Design Kft. Szegő Gábor , Hitka András , styling: Ternovszky Zita

Leírás

Az Il Bacio di Stile, mint Közép-Európa unikumként említhető fashion-háza, mely a legtöbb híres divatmárkát képviseli Budapest legexkuzívabb, a Világörökséghez tartozó Andrássy úton, az olasz Beretta Associati tervezése. A hétszintes áruház működéséhez szükséges adminisztratív háttér megteremtésére, annak exkluzív megjelenéséhez megfelelő iroda megtervezésére kaptunk megbízást. Az öt szinten megvalósított raktár-iroda komplexum a felső és középvezetők, valamint az adminisztratív dolgozók számára nyújt kényelmes, minden igényt kielégítő munkahelyet.Célunk a klasszicista épületben időtlen elegancia megteremtése. A felhasznált anyagok kizárólag a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelő furnérok, bőrök, a divat-iparból jól ismert és soha el nem öregedő geometrikus mintakincs, mint a halszálka vagy tyúklábminta. A klasszikus textilek bútorkárpitként jelennek meg az egyes irodákban harmonikusan kiegészítve a különböző egyedi pácokkal kezelt dió felületeket. A klasszikusabb stílusban megfogalmazott felsővezetői szint mellett, az operatív osztályok szintjén a modern minimalizmus jegyében megfogalmazott világítási és felületképzési rendszerek kapnak helyet.Törekvéseink és kitartásunk eredményeképp olyan home-office életérzést valósítottunk meg, melyben az üzlet vásárlóihoz hasonlóan az itt dolgozók is otthonos, kifinomult és személyre igazított haute couture irodatérben végzik mindennapi munkájukat.