A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Mill Park

Projekt adatok

Cím: 1095 Budapest Soroksári út 44
Dolgozók száma: -
Átadás éve: 2018 Q4
Méret: -

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Leírás

A Mill Park a Skanska nyolcadik magyarországi fejlesztése, mely 2018 őszén került átadásra.

A többfajta tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető épület Dél-Pesten található. Az új LEED Gold minősítésű A+ kategóriás irodaház a földszinten kívül hét szintből valamint 538 férőhelyes háromszintes mélygarázsból áll.
A Skanska fejlesztette új irodaház 90 százalékát több különböző bérlő veszi igénybe. Többek között az IT Services Hungary is itt rendezte be a székhelyét.

A Mill Park minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy azok a folyamatosan változó munkavégzési módok követelményeihez igazodjanak. Az épületre vonatkozó elképzelések és tervek alapelve a humán fókusz. A dolgozóknak rövid szünetekhez, kötetlen beszélgetésekhez vagy szabadban végzett munkához nagyméretű, 5500 m2-es multifunkcionális kert kínál helyszínt illetve biztosít WiFi-vel és elektromos csatlakozással ellátott munkaállomásokat. A tágas zöld területen kültéri fitneszgépek, asztali foci, pingpong és hinták is találhatók. A munkába kerékpárral érkezőknek pedig kényelmes lehetőségek – bicikli tárolók, zuhanyzók és zárható szekrények - biztosítottak.

A Skanska által kifejlesztett Mill Park épület applikáció a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat. A mobil applikációt használhatják gépkocsi megosztáshoz vagy éppen megnézhetik az étterem aktuális menüjét, illetve a valós idejű tömegközlekedési információt. Az applikáció hírfolyammal járul hozzá a közösség kialakulásához is.

Az 1887-ben alapított Skanska a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalata, több mint 30 éves tapasztalattal a kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés terén a magyar piacon.

A Skanska a Mill Park irodakomplexumot az Erste Alapkezelőnek értékesítette 2018 augusztusában.