A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Inspiratív, lélekkel teli, otthonos...

Projekt adatok

Cím: 1123 Budapest Alkotás utca 55-61.
Dolgozók száma: 20
Átadás éve: 2019 Q1
Méret: 446 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

M.A.G. Studió, Mag Ildikó

Leírás

Testvérirodáink az idén tavasszal átadott HillSide Irodaház nyugati szárnyában találhatóak. A hatodik emeleten az ingatlanfejlesztéssel és beruházással foglalkozó UNIONE CSOPORT, míg a hetediken a vagyonkezelő és tanácsadó LEONES QSR. központja működik.
A két irodát egyedi megoldású csigalépcső kapcsolja össze, amely nem pusztán egy belsőépítészeti elem. Ez az irodaházakban szokatlan, különleges megoldás egyértelműen a vertikális kapcsolatteremtés legfontosabb eszköze.

A munkakörnyezet kialakításában az áramló, átlátható térkapcsolatok, a mobilitás, a munkahelyek sokszínűsége és a terek változatos kialakítása volt az elképzelés. A budai hegyekre néző 200 m2-es terasz is ennek a sokszínű térkapcsolatnak a szerves részét képezi.

A testvércégek belső tereinek dizájnja szervesen összefügg és szoros egységet alkot. A tervező Mag Ildikó elegáns, kortalan és nagyvonalú összhatásra törekedett, amelyben minden részlet a helyére került - maximálisan figyelembe véve a funkció mellett a munkakörnyezet megkívánta elvárásokat is.

A belsőépítészeti kialakításnál a funkciókon túlmutató dizájn volt a meghatározó. A Mag Ildikó által megálmodott belsőépítészeti koncepció tele van játékos és izgalmas megoldásokkal. Ilyen például a csigalépcső fémszerkezetét takaró, kétrétegű bársonyfüggöny, amely a hatodikon konyakszínű, majd a hetediken galambszürkére „vált”. A konyakszín karakteres eleme a belső tereknek, amely visszaköszön az egyes falfelületekbe beugró, különböző funkciójú fülkéknél is. Így lett kiemelve a teakonyha, a pihenő/tároló fülke és az elegáns vezetői vizesblokk.

Az otthonosságot, egyúttal eleganciát a színek összehangolásán túl a bútorozás és egy-egy kompozíciós, illetve funkcionális sziget kialakítása teremtik meg. Az irodai "A" lábú munkaállomások, operatív székek mellett a tervező az állómunkát támogatandó munkapultokat, melléjük lágy támlaívű ergonomikus bárszékeket helyezett el.

A nyitott munkaterekben megteremtett lounge szakaszok alacsony ülésmagasságú, vitorlaszerű üléskagylóval kialakított foteljei már-már körülölelik a fotelben megpihenő munkatársat, vagy vendéget, ezáltal is fokozva az otthonosság érzését.

A textil – mindkét irodai szinten – nem egyszerűen dekoratív elemként van jelen, hanem a térformálásnak, a felületalkotásnak is fontos eszköze. A drapéria otthonosságot teremt és lágyítja a teret a mennyezeti kör alakú egyedi fekete fém lámpaelemekkel együtt, amelyek a csigalépcső alapformájára reflektálnak.

A hetedik emeleti vezetői irodából üvegfallal határolt relaxációs fürdőtér nyílik, melynek szintén a drapéria használata biztosít szükség szerint intimitást.

A térkapcsolatok másik fontos összetevője az átláthatóság, az egyedi osztású üvegfalak adta térkapcsolatok izgalmas sokszínűsége, amely a tükröződésekkel csak fokozódik. A vezetői irodaterekben és a recepciókon elhelyezett elegáns minimalista üveg íróasztalok és tárolóbútorok különböző reflexiójú, színezett és víztiszta üvegkombinációban szerepelnek, amelyek az irodaterek minden pontjáról láthatóak és erősítik az izgalmas rétegződő hatást.

A tervezés során a növények gondos kiválasztása sem maradt el, amely a belső térre jellemző színhasználatot oldja, kontrasztba helyezi és konkrét kapcsolatot teremt a külső térrel, a terasz oázis-szerű növényzetével és a tájjal is. A csodálatos adottságú terasz a belső és külső tér közti határok feloldásának helyszíne, amely tavasztól őszig munka utáni események megrendezésére, ünnepségek megtartására is kiválóan alkalmas.