A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



I(ngatlan) & B(iztosítás) Gacsó Ház Kft - Gacsó...

Projekt adatok

Cím: 1163 Budapest Veres Péter 39
Dolgozók száma: 10
Átadás éve: 2019 Q4
Méret: 80 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Megaholz Kft. -egyedi bútorok, világítótestek

Kivitelezés:

Mendex Building Kft

Értékesítő cég:

Palatinus 94 Kft

Leírás

Családi vállalkozásként 2007 tavaszán nyitottuk meg Budapesten, a XVI. kerületben Ingatlan- és Hitelközvetítő Irodánkat, illetve 2011 óta az ingatlanközvetítés mellett meghatározó partnerei vagyunk Magyarország piacvezető biztosítójának. Vagyis közel tíz éve már biztosítási védelmet, pénzügyi és befektetési tanácsadás tökéletes, személyre szabott kombinációját is nyújtjuk ügyfeleinknek, miközben továbbra is szívügyünk az otthonteremtés, odafigyelve a valós igényekre, közös gondolkodással, magas szintű szolgáltatást biztosítva . Ügyfeleink biztonságos jelene, jövője és életminősége fontos számunkra, ennek megfelelően nyújtunk nap mint nap testreszabott megoldásokat.

Ez év nyarán kezdtük el az ingatlan/iroda teljes felújítását, hogy a két szolgáltatást (ingatlan+biztosítás) fizikailag is össze tudjuk kapcsolni.

A kényelem, a minőségi, a kulturált irodai környezet és a design mellett fontos szempont volt, hogy mindkét cégünk arculatának színvilága visszaköszönjön a bútorok megjelenésében. Irodánk üvegfalai egyfajta nyitottságot, belső és külső együttműködést, a két szolgáltatás szoros összekapcsolódását, csapatmunkát szimbolizál.

A funkcionális kialakításnál fontos szempont volt, hogy az értékesítő kollégák számára több különféle munkaállomás kerüljön kialakításra, ahol kényelmesen végezhetik munkájukat, hiszen hatékonyan csak úgy tudunk dolgozni, ha a munkakörnyezet komfortos, otthonos, ideális és emberközpontú. A kialakításnál nem vett részt lakberendező, hanem mi (István = ingatlan és Beus = biztosítás), saját elképzeléseinket valósítottuk meg a rendelkezésünkre álló kereteken belül. A legfőbb cél az volt, hogy az ügyfél is megtalálja a hivatal és az otthon közötti kellemes átmenetet, amíg nálunk időzik, miközben meghozza élete legnagyobb pénzügyi döntéseit.