A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



BLUE iroda

Projekt adatok

Cím: 1138 Budapest Váci út 135-139/A
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2019 Q2
Méret: 505 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Növénydekoráció:

City Plant

Belsőépítész:

MádiLáncos Studió

Leírás

A Steelcase kizárólagos magyarországi partnereként elkötelezettek vagyunk a tér tudásalapú és módszertanon alapuló megközelítésében. Mindezt jól tükrözi új irodánk is.
Az irodát egymással összefüggő, de eltérő funkciójú terek alkotják. A különböző zónák igazodnak mind a szervezeti, mind a munkavállalói igényekhez. A BLUE iroda kompakt mérete ellenére sok funkciót sűrít magába - egyszerre funkcionál működő irodaként, irodabútor és padlóburkolat bemutatóteremként, valamint tréningek, workshopok megtartására alkalmas térként.
Munkatér stratégiánk fontos része, hogy minden kollégánknak biztosítsa a választás lehetőségét: hol és hogyan tudják leghatékonyabban elvégezni munkájukat. A jól átgondolt és jól zónázott tér támogatja mind a koncentrált munkavégzést, a csapatmunkát, a közös gondolkozást, a szocializálódást, a tanulást, a pihenést és regenerálódást, az analóg és digitális információk gyors megosztásának lehetőségét, de akár a virtuális együttműködést is. Mindezt úgy, hogy minden m2 mérhetően ki legyen használva! Az irodatér változatos bútorozása is mindezt támogatja és kiszolgálja.
A tervezés egyik alapvetése flexibilitás volt - minden zárt helyiség (tárgyaló, telefonfülke) térben úszó, szerelhető és áthelyezhető akusztikus termék. Így a mai nagyon gyorsan változó világban a tér későbbi átszervezése bontás és munkakiesés nélkül, idő és költséghatékonyan szervezhető.
Másik vezérfonal az otthonosság volt, ami a vidám és élénk színek, mintás textilek, változatos lounge és kollaborációs bútorok, grafikák és növények használatával került hangsúlyozásra.
A cégkultúránkra, folyamatainkra és kollégáink igényeire megalkotott munkatér stratégiai elgondolás alapján a belsőépítészeti tervezést a MádiLáncos Stúdió végezte, a kialakítást pedig a Cartex2000 Kft.