A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



R&R Software Zrt.

Projekt adatok

Cím: 1038 Budapest Ráby Mátyás utca 8
Dolgozók száma: 36
Átadás éve: 2019 Q1
Méret: 600 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Archimon by BUILDEXT

Irodabútoros:

Bravosincord Kft., TECHO HUNGÁRIA Kft.

Világítástechnika:

Trilux Hungária Kft.

Leírás

Az R&R Software Zrt. székhelye Budapest családi házas zöldövezetében található. Tudatosan fejlesztik a több 500-600m2-es irodaházból álló területüket, igazodva a körülöttük lévő lakókörnyezet sajátosságaihoz. A nevezett irodájuk a legújabb épületük, melyet 2017-ben kezdtek el építeni.

A tervezésnél a szempont az volt, hogy olyan épületbe költözzön az R&R Software irodája, amely amellett, hogy reprezentatív és kiemelkedő színvonalú irodaterületeket kínál, a mai környezettudatos irányelveknek is tökéletesen megfelel. Az irodaház a költséghatékony üzemeltetést fenntartható és energiatakarékos műszaki technológiák alkalmazásával biztosítja, így illeszkedik a cég filozófiájának alapelveihez is.

A belsőépítészeti tervezés során, a munkaállomások kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az iroda megfeleljen a mai, modern követelményeknek és ergonómiai szempontoknak - a fény-, a zaj-, a hőmérsékleti és az akusztikai hatások minimalizálásával biztosítva a kollégák kényelmét és hatékony munkavégzését. A LED-világítás, a zöld kertkapcsolat, és a többi dekoráció szintén cégünk környezettudatos gondolkodásmódját reprezentálja, és egyben irodánk dísze is.

Az ideális irodai munkakörnyezet megteremtésén túl nagy hangsúlyt fektettünk a rekreációs területek, a mindennapos megbeszélések helyszínéül szolgáló tárgyalók, illetve a konyha-étkező-terasz-kert kapcsolat kialakítására is, amely tökéletes és változatos helyszíne a munkavégzésnek és a munkahelyi kikapcsolódásnak is.

Az irodában a tárgyalók térkapcsolatainak összenyitásával, valamint az ezekhez kapcsolódó terasz és kert kialakításának köszönhetően nagyobb rendezvények is lebonyolíthatók. Nyitott tetőteraszunk alkalmas közös események, fogadások megrendezésére, a hétköznapok során pedig - kényelmes kerti bútorokkal berendezve - tökéletes helyszínt ad a munka melletti feltöltődésre, rövid beszélgetésekre, pihenésre és akár tárgyalások megtartására is.

Az ergonomikusan kialakított irodabútorok az irodában dolgozók és a vendégek kényelmét hivatottak biztosítani, míg az írható, nagy falfelületek a kommunikációt, valamint a hatékony, közös munkavégzést segítik elő. IT cégként fontos szerepet jutott a technológiai megoldásoknak is, mint az üvegfelületeken használt okosfólia vagy az érintőképernyős monitorok.

Belsőépítészeti tervezők: Apró Tamás, Caimacan Tünde, Stephens Andrea, Molnár István
Fotó: Póllai Attila