A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



WAGO - Magyarország első öntanuló irodája

Projekt adatok

Cím: 2040 Budaörs Szabadság út 117.
Dolgozók száma: 25
Átadás éve: 2019 Q4
Méret: 520 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Irodabútoros:

Do Work Kft., Kinnarps Hungary Kft., Tolnay-Szabó Bt.

Növénydekoráció:

Gourmet Garden Kft. - élő növényfalak

Mobilfalak:

LICENCIA Mérnöki Kft. - tömör- és üvegajtók, mobilfalak, üvegfalak

Tervező iroda:

ÁTS és TSA Építész Iroda Kft. - Áts Veronika

Kivitelezés:

B.P: BAU Kft., Full- Dekor Kft. - dekor, Roll-Lamell Kft. - árnyékolás, Top Trade kft. - padlóburkolatok

Leírás

A térkialakítás tervezésekor elsődleges szempont volt a mindennapokban élhető, kellemes munkakörnyezet létrehozása.
A WAGO Hungária Kft. egy automatizálási és villanyszerelési anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó dinamikusan fejlődő cég, így fontos igényük volt, hogy ezt az iroda is tükrözze: széles folyosók, tágas terek, innovatív megoldások fogadják az ide érkezőt.
Az irodahelyiségek egy központi, flexibilisen funkcionáló nyílt tér, azaz ,,belső, absztrahált kert’’ köré szerveződnek, amely lehetővé teszi ezen terület dinamikus felhasználását.
Az itt elhelyezett zöld növényfalak, akusztikus bútorelemek, különböző bútorminőségek és funkciók összessége akárcsak az egyes növények a kertben, szabadon, elszórtan helyezkednek el.
Lehetővé teszik a rugalmas munkavégzést, és a munkatársak közötti kommunikációt, csapatépítést.
Az egyes bútorelemek színei a kert motívumot követve a zöld több árnyalatát mutatják.
Az irodahelyiségek falai üvegből készültek, amely lehetővé teszi a fény beáramlását, így zárt, de mégis nyílt egységet alkotva a központi térrel, ahova egy fénysáv mentén juthatunk el.
A nagy tárgyaló kisebb egységekre való felosztását hangszigetelt mobilfal biztosítja.