A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Forestay

Projekt adatok

Cím: 1054 Budapest Szabadság tér 7.
Dolgozók száma: 25-30
Átadás éve: 2019 Q3
Méret: 350 m²

Képek

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

Nanavízió

Projektmenedzsment:

Forestay Project Management Kft.

Kivitelezés:

Horsens Partners Kft

Leírás

A Forestay Group ingatlanbefektetéseket és fejlesztéseket hajt végre közép-kelet-európai fókusszal. A cégcsoport tagjai lefedik a befektetés- és vagyonkezelés, az ingatlanfejlesztés, a projekt- és építési menedzsment, ingatlankezelés, valamint a generálkivitelezés területét. A dinamikus növekedés új iroda kialakítását tette szükségessé, mely a korább iroda magas színvonalának megtartása mellett a cégcsoporton belüli változásokra is megoldást kínál, helyet biztosítva cégcsoport új cégei részére.

A keresés során szempont volt a jó lokáció és a reprezentatív környezet, a választás így a belvárosra, azon belül pedig a Bank Centerre esett, egyrészt az épület által kínált magas színvonalú szolgáltatások, másrészt a központi elhelyezkedése miatt, hiszen az épület a Szabadság téren, Budapest pénzügyi-igazgatási központjában található
A 27 fős iroda az épület 10. emeletén, 350 m2-en került kialakításra. Ebben az egységes megjelenésű térben egyszerre kellett megoldani a csoportot alkotó cégek fizikai elválasztását, egyúttal megteremteni a funkcionális kapcsolódások és a szinergikus együttműködés lehetőségét, mely a szervezeti felépítésből adódó központi szolgáltatások miatt is elengedhetetlen volt.

A társaság által vallott értékeket tükröző, reprezentatív irodára volt szüksége. Kulcsszavai a letisztultság, transzparencia, magas minőség, elegancia és a természetes anyagok használata. Ennek eredményeként jött létre a monokróm színvilág és a természetes színek ötvözte, ami minőségi anyagokkal és megoldásokkal építkezik.

A lokáció miatt fontos volt, hogy belépéskor a kilátás megmaradjon, az érkező figyelmét a Szabadság tér, a Parlament és a Budai hegyek látványára irányítsuk. Bár a vezetőségi terek és a fő tárgyaló erre az (északi) oldalra szerveződnek, a nagy üvegfelületek mégis engedik a belátást.
A funkcionális kapcsolódást biztosítja a recepció és a váró 70 m2-es területe, ahol lehetőség nyílik kisebb összejövetelek megtartására. Ennek egyetlen eleme a lekerekített sarkú, üveg tárgyaló, ami átláthatóságának köszönhetően az egybefüggő, nagy tér érzetét erősíti és a kilátást nem veszi el, de függönnyel igény szerint priváttá tehető.

Az iroda kialakításának főbb koncepcionális elemei:
• monokróm - természetes színhasználat megjelenése egyes bútorokban (tölgyfa, fehér, szürke, fekete), illetve az irodában elhelyezett telefonfülkék mustársárga kárpitja
• íves üveg tárgyaló - transzparens, belül fehér függönnyel és szőnyeggel
• íves recepciós pult – a fő tárgyaló ellenpontja a központi térben, a tárgyaló hajlított üvegével azonos rádiuszban; az íves szőnyeggel egyező színű, de a világításnak köszönhetően lebeg rajta; a Forestay logó az osztásokkal került finoman megidézve
• telefonfülkék - egyedileg gyártott textil falburkolat
• magyar designerek és kortárs művészek munkái - az iroda kialakítása során fontosnak tartottuk, hogy magyar designerek magas minőségű munkáit részesítsük előnyben: Bloom&Wolf lámpa a vezetői szobákban, Komonka fémtextil a tárgyalóban, Hídvégi festmények az irodákban, Edelholz kézi készítésű tölgyfaparketta a falakon. A műalkotások és designer munkák erős kontrasztot teremtenek a letisztult környezetben
• well being – fontos szempont volt a komfortos, csendes munkaterületek kialakítása, ami mellett több kollaborációs tér is segíti a különböző cégekben dolgozó kollégák együttműködését. Az irodában jelentős mennyiségű növény megtöri a monokróm színvilágot és élhető környezetté alakítja azt.