A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Prezi

Projekt adatok

Cím: 1065 Budapest Nagymező utca 54-56.
Dolgozók száma: 140
Átadás éve: 2013Q1
Méret: 2430 m²

Képek

Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája Azévirodája

Kapcsolodó szolgáltatók

Belsőépítész:

MINUSPLUS Generáltervező Kft.

Leírás


A prezi.com jelenlegi otthona a helyszín kiválasztásával kezdődött.Olyan helyet szerettünk volna, ami könnyen elérhető tömegközlekedve vagy akár rollerrel is. Azért hogy gondoljunk a többségre is, van sok parkolóhelyünk is - de csak bringáknak! Szóval, találtuk ezt a helyet, 1900-1903 között építették telefonosközpontnak. Úgy éreztük, nekünk való a története: hogyan segítsük az emberek közti kommunikációt. A belső udvar és az épület elhelyezkedése a város szívében inspirál minket és egyben tenni ösztönöz, cserébe mi is próbáljuk viszonozni ezt. Készülő konferenciatermünk 2014-től nyilvános események helyszínéül szolgál. Az épületet I. Ferenc József császár adta át, és bár jelenlegi funkciója a mai korhoz igazodik, a homlokzat, a lépcsőház és a régi kézi kapcsoló csarnok színvonalas restauráláson esett át. Ugyanakkor szerettük volna oldani ezt a hangulatot, amiben Ádám, a prezi társalapítója a Minusplus építészeinek a segítségét kérte. A terekbe belecsempésztük saját magunkat: világos és egyszerű, inkább csináld-magad hangulatú otthon jött létre - ezek vagyunk mi, ilyen egy startup.A bútorok könnyedek, a falak néhol festetlenek, azt sugallják, légy kreatív, alkoss, változtass, mert az ötleteid igenis számítanak. Minden prezis megtalálja azt a helyet, ahol épp alkotni tud. A volt kézi kapcsoló csarnok egy nyitott iroda, megbeszélésre tematikus meeting-szobáink vannak, beszélgetéshez választhatunk babzsákot, műfüvet és gitárszólót is. Ezek közt pedig közlekedhetünk rollerrel, kutyával az oldalunkon vagy bébivel a hátunkon. A bisztró - a prezi lelke és gyomra. Egészséges reggelit, ebédet és uzsonnát kínálunk mindenkinek, amiben most már egy dietetikus is segít bárkinek, aki kéri, mindezt térítésmentesen.